۲۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۵
کد خبر: ۱۶۲۱۲۳
از سوی مؤسسه فرق و ادیان؛

همایش ملی فرق ادیان و مذاهب برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ مؤسسه فرق و ادیان همایش ملی فرق ادیان و مذاهب را به مدت سه روز در مجتمع یاوران حضرت مهدی(عج) برگزار می‌کند.
همايش
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مجتمع یاوران حضرت مهدی(عج)، همایش ملی فرق ادیان و مذاهب از سوی مؤسسه فرق، ادیان و مذاهب از 27 تا 30 فروردین در مجتمع یاوران مهدی(عج) برگزار می‌شود.
شرکت‌کنندگان در این دوره با مباحث راهبردهای فرق و ادیان در ایران معاصر، تبلیغات وهابیت در شرق کشور، چالش‌های قومی و مذهبی در مناطق کردنشین، ولایت الهیه، شیوه‌های تعامل با اهل سنت در جهان اسلام آشنا خواهند شد.
 اساتید حوزه و دانشگاه همچون حجت‌الاسلام خسروپناه، رییس انجمن فلسفه و حکمت ایران، حجت‌الاسلام مرادی، مدیر مؤسسه کلام مقارن، حجت‌الاسلام میرباقری، رییس فرهنگستان علوم اسلامی از سخنرانان این همایش هستند.
شایان ذکر است، برنامه‌های جنبی این دوره زیارت حرم حضرت معصومه(س) و زیارت مسجد مقدس جمکران است./907/د102/ن
ارسال نظرات