توطئههای دشمن اسیر آیندهنگری مقام معظم رهبری

حجتالاسلام حامد وفسی، مدیر مدرسه علمیه ایروانی تهران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به آیندهنگری مقام معظم رهبری در مورد توطئه دشمنان گفت: معمولا مقام معظم رهبری با توجه به توطئه دشمن، آرمانهایی را انتخاب میکنند و سال را بر اساس آن نامگذاری میکنند. امسال چون دشمن سعی دارد تا از نظر اقتصادی کشور را به زانو در بیاورد تا بتواند در انتخابات موثر باشد مقام معظم رهبری عنوان حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی را انتخاب کردند.
وی در ادامه راهبرد دشمن را اینچنین توصیف کرد: دشمن میخواهد مردم در انتخابات شرکت نکنند و اگر هم شرکت میکنند، حضور ضعیفی پای صندوقهای رای داشته باشند و یا کسانی را انتخاب کنند که به سیاستهای آنها نزدیکتر هستند از این رو ما دو وظیفه داریم، نخست این که در مسایل اقتصادی عالی عمل کنیم و مثل یک حماسه نتیجه بگیریم و دوم اینکه همانند سالهای پیش حضور پرشوری در انتخابات داشته باشیم و بدین وسیله از نظام اسلامی پشتیبانی کنیم.
حجتالاسلام وفسی با اشاره به نقش روحانیت در پیشبرد اهداف نظام اسلامی گفت: ما در تاریخ میخوانیم که مردم چهطور ولیامر خود را تنها گذاشتند و موجب شکست اسلام شدند، مثل جنگ احد و یا رفتاری که با حضرت مسلم شد ولی در جریان انقلاب اسلامی مردم هوشیار بودند و روحانیت هم به موقع وارد صحنه شده و به مردم آگاهیبخشی کرده است. وظیفه روحانیت در حال حاضر این است که حساسیت امر را به مردم متذکر شوند و خودشان هم با عمل، رفتار و گفتار هم موجب وحدت بیشتر و هم سبب تحقق حماسه پرشور سیاسی و اقتصادی شوند.
وی اظهار داشت: از رییسجمهور بعدی میخواهیم که وفادار به قانون باشد و به اصل مترقی ولایت فقیه عنایت ویژهای داشته باشد و وقتی در مجلس تصمیمی گرفته میشود و به عنوان قانون کشور ثبت میشود، منازعه رفتار پسندیدهای نیست و هر چه هست باید قبل از تصمیم و در مقام شور و نظر باشد اما بعد از اینکه مذاکرات انجام میشود وبه صورت قانون مصوب میشود باید به صورت جدی پیگیری شود و خوب است که رییس جمهور بعدی این مسایل را مدنظر داشته باشد.
مدیر مدرسه علمیه ایروانی در مورد ائتلاف نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: هرچقدر وحدت نامزدها بیشتر باشد تا تعداد نامزدها کمتر و تصمیم گیریها آسان شود بهتر است ولی ائتلاف نباید به شکلی باشد که باعث شود مواضع اصولی نامزدها نابود شود و هچنین هرچقدر احزاب و جریانها با هم مذاکره کنند و وحدت بیشتر داشته باشند برای انتخابات مفید تر است.
وی در پایان تصریح کرد: تعدد نامزدها از این نظر که برای هر سلیقهای نامزدی وجود دارد جنبه مثبت دارد و خوب است ولی از جهت متفرق شدن آرا بد است و رییس جمهور با رای کم انتخاب میشود و احتمال دارد دولتی که تشکیل میدهد ضعیف باشد./9591/ت302/ع