۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱
کد خبر: ۱۶۲۹۶۲
قالیباف:

ملتزم به جلب رضایت جامعتین هستیم/ نگفته ام تکنوکراتم

خبرگزاری رسا ـ نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: به جامعتین و علما گفته‌ایم که خود را ملزم می‌دانیم رضایت جامعتین را در کارهایمان داشته باشیم.
قاليباف قاليباف

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، محمدباقر قالیباف از کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شب گذشته در جمع وعاظ تهران، با بیان این‌که انقلاب ما یک انقلاب اسلامی بدون هیچ پسوند و پیشوندی است، گفت: بدون شک این انقلاب را مردم برای خدا کرده‌اند نه برای نان و آب، همین الان هم مردم ما در مقاطعی که احساس می‌کنند انقلاب نیازمند حضور آن‌ها است در صحنه می‌آیند.

قالیباف با تاکید بر این‌که وفاداری مردم نسبت به دین و انقلاب برای ایران تذکر بزرگی است، گفت: مردم اینقدر بصیرت دارند که بین فعالیت‌های افراد و نظام اسلامی فرق بگذارند.

شهردار تهران با بیان این‌که رهبری و هدایت این انقلاب که یک هدایت قدسی است به دست روحانیت است، اظهار داشت: روحانیت در همه صحنه‌ها از همه اصناف بیشتر نقش ایفا کرده است و ما از امام یاد گرفته‌ایم که اسلام منهای روحانیت را نپذیریم.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر این‌که ما مدیران باید بفهمیم که امروز در این نظام، اسلام مستقر و جاری است، گفت: اگر این مردم امورات و اقتصادشان حل و فصل نشود و نا عدالتی و فقر و فساد را ببینند پا روی اسلام می‌گذارند و رد می‌شوند.

قالیباف با اشاره به این که قبل از انقلاب روحانیت شیعه صدها سال مبارزه کرد تا انقلاب به ثمر بنشیند، گفت: اگر روحانیت امروز کارآمدی خودش را به اثبات نرساند بزرگ ترین ضربه را به اسلام زده است.

شهردار تهران خاطرنشان کرد: اگر معتقد به فقه و فقیه و پیروی ولایتیم هیچ راهی نداریم مگر این که کار آمدی دین را در بعد مادی و معنوی زندگی مردم عینیت دهیم.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این‌که دیگر نمی‌شود از دین فقط با شعار و نصیحت دفاع کنیم، گفت: اینجا بار به عهده مسؤولان است و کمتر به عهده روحانیان است.

وی افزود: مسؤولان وقتی در مسند قرار می‌گیرند باید طوری باشند که مردم اعتماد کنند که باری از دوششان برداشته می‌شود.

قالیباف با بیان این‌که امروز مردم باید بدانند که هر مسؤول چه آثار و برکاتی برای شهرشان داشته است، گفت: باید یک باوری در زندگی مردم اتفاق بیافتد و امروز وظیفه ما همین است.

شهردار تهران با تاکید بر این که مدیریت دینی و غیر دینی با هم فرق می‌کنند، گفت: یکی از اشکالاتی که امروز در نظام ما وجود دارد در حوزه مدیریت است، اگر شهرداری که صرفا سازندگی می‌کند بگوییم مدیر موفقی است فرقی با مدیریت لیبرال‌ها نداریم.

وی افزود: فرق بین یک مسؤول در نظام اسلامی با یک مسئول در نظام غرب این است که ما همه این کارها را یک وسیله می‌دانیم و هدف این است که شهروندانی که در سایه این نظام کار و تلاش می‌کنند به سمت رشد و کمال و عبادت و بندگی خدا بروند.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به این که خدا در هنگام آفرینش به انسان دو وی‍ژه‌گی انسانیت و آزادگی را داد، گفت: اگر این دو ویژه‌گی در سایه نظام اسلامی محقق نشود جامعه، جامعه موفقی است.

شهردار تهران با بیان این‌که در طول خدمت در شهرداری یکی از توفیقاتم این بود که به صورت مکرر به محضر آیت الله مجتبی تهرانی می‌رسیدم، گفت: یکی از نصیحت‌هایی که آیت الله تهرانی در چند نوبت فرمودند این بود که «فلانی تو مسؤول دین مردم هم هستی».

وی با اشاره به این که از روستاییان گرفته تا کسی که چند هزار میلیارد ثروت داشته باشد مشکل اقتصادی دارند، گفت: این چالش اقتصادی یک چالش جدی است اما الزاما راه حلش یک طرح اقتصادی نیست، امروز تورم و گرانی درست در زمانی اتفاق افتاده که در طول تاریخ ایران هیچ گاه این ملت و دولت اینقدر درآمد نداشته‌اند.

قالیباف با اشاره به این که در آمد ارزی و غیر ارزی ما بالغ بر هفتصد میلیارد ریال بوده است، گفت: مشکل ما نداشتن پول و نداشتن اندیشمندان اقتصادی هم نبوده است بلکه این چالش اقتصادی زمانی اتفاق افتاد که ما دچار یک چالش مدیریتی شدیم و نتوانستیم ظرفیت‌های داشته را درست مدیریت کنیم، از سطح یک خانه تا سطح دولت ممکن است این اتفاق بیافتد.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این‌که در ابتدای دهه هشتاد کشور با بیست و چهارمیلیارد دلار و در انتهای این دهه با صد و سی و چهار میلیارد دلار اداره می شود گفت: حل این چالش الزاما چاره اندیشی اقتصادی نیست چون اقتصاد ما در بنبست علم اقتصاد نیست بلکه در بنبست سیاست زدگی و ضعف مدیریت است.

شهردار تهران با بیان این‌که بعضی اوقات این گونه منعکس می‌شود که مشکلات ما به خاطر ضعف در روابط بین الملل و آمریکا است، گفت: این هم همان سیاست زدگی است، کشورهایی که با آمریکا رابطه دارند هم دچار مشکلات اقتصادی هستند.

وی افزود: قدرت ما و افتخار ما در این است که مقابل آمریکا ایستاده‌ایم، کسانی که این حرف را می‌زنند انقلاب را انقلاب اسلامی نمی‌دانند چون اسلام به ما اجازه نداده به خاطر نان بر روی عزتمان پا بگذاریم.

قالیباف با طرح این سوال که آیا برای بدست آوردن عزت باید اینقدر فشار بیاوریم اظهارداشت: اینقدر که ضعف مدیریت برای ما چالش درست کرده فشار آمریکا برای ما چالش ایجاد نکرده است.

وی با اشاره به این مبحث که آیا تعهد لازم است یا تخصص، گفت: ما از دین فهمیدیم که تعهد به تنهایی کفایت می‌کند و تخصص الزام نیست، چون آدم متعهد کاری را که تخصص ندارد دست نمی‌زند.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر این که هیچ وقت بدون برنامه حرکت نکرده‌ام، گفت: هفت سال است با بیش از دویست و پنجاه نفر از صاحب نظران در بیست و چهار مورد مانند اقتصاد، فرهنگ، فناوری و اطلاعات، آسیب‌های اجتماعی، دیپلماسی، دفاع، امنیت عمومی، ورزش، اشتغال و دیگر عرصه ها برنامه‌ای منظم و مشخص با اسناد دوازده هزار صفحه‌ای و بروز آماده کرده‌ام.

قالیباف افزود: برنامه داشتن کفایت نمی‌کند مگر سند چشم انداز نداریم و مگر پای آن را حضرت آقا امضا نکرده‌اند، مگر برنامه چهار و سوم تمام نشد، مگر برنامه پنجم تصویب نشد، نگاه کنید ببینید چقدر از این برنامه‌ها اجرا شده است.

شهردار تهران با بیان این‌که اساس ائتلاف در1+2 قبل از سیاسی شدن یک باور و اعتقاد است، گفت: صلاحیت ما با یکدیگر متفاوت است اما در تبعیت از رهبری، ترجیح منافع انقلاب بر منافع شخصی، عدم داشتن نگاه حزبی و انجام یک کار عقلانی کنار هم قرار گرفتیم.

وی با بیان این‌که با توجه به خطر فتنه و خطر انحراف مجموعه اصولگرایان باید به یک توافق نظر برسند، گفت: ممکن است ما ثبت نام کنیم و حضور داشته باشیم در انتهای کار حتما از این ائتلاف یک نفر در صحنه می‌ماند.

قالیباف خاطرنشان کرد: به جامعتین و علما گفته‌ایم که خود را ملزم می‌دانیم رضایت جامعتین را در کارهایمان داشته‌باشیم.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال یکی از حاضرین در رابطه با بودجه تبلیغاتی و انتخاباتی خود گفت: در سال 84 در هزینه و شیوه تبلیغات اشتباه و خطا کردیم و مطمئن باشید دیگر چنین چیزی تکرار نخواهد شد.

وی با اشاره به این که برخی می‌گویند از بیت المال هزینه کرده است، اظهار داشت: در سال 84 اولین کاندیدایی بودم که قبل از عید استعفا دادم، در محیط نظامی هم کسی را بعد از استعفایش راه نمی‌دهند از کجا می‌توانستم پول بیت المال را بیاورم.

قالیباف با بیان این‌که هزینه دوره قبل را از جیب شخصی‌ام نداشته‌ام که بدهم و در زندگی‌ام هیچ فعالیت اقتصادی مباح تا امروز نداشته‌ام، گفت: برای نمونه برادر جانباز هفتاد درصدی بود که آن زمان از زندگی و کار اقتصادی خودش بالغ بر ششصد میلیون تومان آورد و در سطح کشور خرج کرد، الان هم مستاجر است و حتی الان هم نتوانسته‌ام کمکی به او بکنم چون از بچه‌های جنگ بود و با یک باور دیگری آمده بود.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان در پاسخ به سوال یکی از وعاظ در رابطه با اقرار قالیباف به تکنوکرات بودن گفت: در برج میلاد که در حضور مهمانان خارجی بودیم من نگفته‌ام که تکنوکرات هستم بلکه گفتم بحث تکنوکراتی به عنوان فن سالاری عقلانیت چیزی نیست را تا این جا قبول داریم ولی فرق ما با شما در ابزاری بودن یا متصل به وحی بودن عقلانیت است و تکنوکراسی در بستر متصل به وحی را باور و قبول داریم./959/پ201/ج

ارسال نظرات