برگزاری آیین میلاد امیر مؤمنان در حرم رضوی
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی آستان قدس رضوی، در این مراسم سراسر شور و معنویت که با حضور آیت الله واعظ طبسی، نماینده ولی فقیه در خراسان و تولیت آستان قدس رضوی، آیت الله علمالهدی، امام جمعه مشهد، برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی،علما و فضلای حوزه علمیه مشهد، مدیران استانی و آستان قدس رضوی و خیل عظیم شیفتگان ساحت مقدس اهلبیت عصمت و طهارت (ع) برگزار شد، مدیحهسرایان و ذاکران اهلبیت (ع) به مدح و منقبت و ذکر سجایای امام اول شیعیان جهان،حضرت علی(ع)پرداختند.
در این مراسم که صبح روز میلاد برگزار شد، خادمان بارگاه منور رضوی از خیل ارادتمندان با شربت و شیرینی پذیرایی کردند.
این گزارش حاکی است، در این روز صحنهای چراغانشده و رواقهای معطر حرم مطهر رضوی از هر سو پذیرای خیل عظیم زائرانی بود که از دور و نزدیک برای عرض ادب، ارادت و تبریک به ساحت حضرت علیبن موسیالرضا (ع) خود را به این مکان مقدس رسانده و لحظاتی آسمانی را در جوار مضجع منور هشتمین اختر آسمان ولایت و امامت گذراندند.
در این روز خدمتگزاران بارگاه منور رضوی با دود کردن عود، عنبر و اسپند در مسیر زائران و خوشامدگویی به آنان و نیز با برقرار کردن نظم و انضباط در عبور و مرور زائران و ارائه راهنماییهای لازم به آنان، شرایط یک زیارت آرامشبخش را فراهم کردند.
معاونت تبلیغات و ارتباطات اسلامی آستان قدس رضوی نیز با برنامههای فرهنگی متنوع در گوشه و کنار حرم مطهر به فراخور حال زائران ایرانی یا غیر ایرانی، امکان بهرهمندی بیشتر زائران را از معنویت حرم مطهر فراهم کرد.با حضور هزاران زائر و مجاور؛
مراسم شب میلاد امیرمومنان حضرت علی(ع) در حرم مطهر رضوی
مراسم شب میلاد با سعادت، مولود کعبه و امیرمومنان حضرت علی(ع) در حرم مطهر رضوی برگزار شد، در این مراسم که پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در رواق بزرگ امام خمینی(ره) برگزار شد،آیت الله کریمی جهرمی در سخنانی به بیان ویژگیهای والای شخصیتی حضرت علی(ع) پرداخت.
وی گفت:امام اول شیعیان جهان، همواره مردم را به نیکی و احسان دعوت مینمود و خود نیز در عالیترین وجه، آراسته به فضایل اخلاقی و حسنات بود.
این استاد حوزه علمیه قم اظهار داشت: مولای متقیان(ع) به پرورش و تزکیه نفس و صبر بر مصائب و مشکلات بسیار سفارش کردهاند و بهترین پاداش ها را نزد خداوند متعال را برای کسی که متخلق به اخلاق حسنه باشد،برشمردهاند.
وی افزود:ایشان در خطبه 176 نهجالبلاغه فرمودهاند که خوشا به حال کسی که سرگرمی به عیب های خویش او را از پرداختن به عیوب مردم بازدارد و خوشا به حال کسی که در مجلسی که عیوب دیگران را میگویند، او در همان لحظه به محاسبه عیوب خویش مشغول باشد.
وی در پایان گفت:حضرت علی(ع)در سـاده زیـسـتـى یـک الگـوى کامل بود، کار مى کرد و زندگى را با کار روزانه اداره میکرد و در آموزه های علوی «امانت» والاترین چیز و امانتداری برترین کار معرفی شده است. از این رو نخستین شرط اتصاف به اخلاق اداری، امانتداری است و در سخنان گرانقدر امیر مؤمنان علی (علیه السّلام) چنین آمده است: «رأس الاسلام الأمانة»؛ رأس مسلمانی، امانتداری است .
در ادامه مراسم ذاکران و مداحان اهل بیت(ع) به بیان فضائل و مدیحه سرایی پرداختند./934/د102/س