۱۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۶
کد خبر: ۱۶۹۴۵۲
آیت الله صفایی بوشهری:

رییس جمهور نباید با یک حمله نرم دشمن خودش را ببازد

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در استان بوشهر هری انتخابات را سبب مصونیت، عزت و اقتدار ملی دانست و گفت: رییس جمهور نباید با یک حمله نرم دشمن خودش را ببازد و لرزش نشان دهد بلکه باید پرتلاش و کوشا با مدیریت اجرایی قوی در مقابل آنان ایستادگی کند.
آيت الله صفايي بوشهري-نماينده ولي فقيه در استان بوشهر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بوشهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، در خطبه‌های نمازجمعه این هفته بوشهر با اشاره به دیدارهای گوناگون رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: بیانات ایشان هر یک دارای شاخصه های راهبردی در مورد انتخابات بودند.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به رسانه های تهاجمی دشمنان ابراز داشت: آنان همواره با ایجاد برنامه های خاص به دنبال حضور حداقلی و بزرگ جلوه دادن مشکلات و ایجاد ناامیدی و دلسردی در میان مردم هستند.

 امام جمعه بوشهر معیارهای انتخاب اصلح را با استناد به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برشمرد و تصریح کرد: رییس جمهور با این که باید دارای ایمان، تقوا و اخلاق اسلامی باشد، باید دارای برنامه، تدبیر و سیاست راهبردی در عرصه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی باشد.

رییس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر با بیان این که انتخابات سبب مصونیت، عزت و اقتدار ملی می شود، بیان داشت: رییس جمهور اصلح باید مطیع رهبر معظم انقلاب باشد؛ چراکه مشروعیت و مقبولیت مسؤولان نظام به میزان ولایت‌مداری آنان است. 

استاد عالی حوزه علمیه بوشهر داشتن نقشه‌های جامع پیشرفت در همه عرصه‌ها را از دیگر ویژگی های رییس جمهور دانست و افزود: رییس جمهور اصلح باید اقتصاد و سیاست را مدیریت کند، تورم را کنترل کرده و در عرصه سیاست و فرهنگ بدرخشد.

وی با بیان این که رییس جمهور باید در برابر تهاجم سلطه و دشمنان مقاوم و استکبارستیز باشد، افزود: رییس جمهور نباید با یک حمله نرم دشمن خودش را ببازد و لرزش نشان دهد بلکه باید پرتلاش و کوشا با مدیریت اجرایی قوی در مقابل آنان ایستادگی کند.

آیت الله صفایی بوشهری مردم‌داری را یک اصل در انتخاب رییس جمهور دانست و ابراز داشت: رؤسای جمهور مدیون مردم هستند؛ از این رو رییس جمهور باید خادم مردم، و دارای ارزش بالا باشد و ارزش ریاست جمهوری به خدمت وی به مردم است.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه قانون‌مداری ملاک دیگر رییس جمهور اصلح است، اظهار داشت: رییس جمهور با اینکه باید طبق قانون حرکت کند باید با تجربه شخصیت قوی، به دور از مسائل حاشیه‌ای و دارای تیم کاری توانمند در عرصه اجرا باشد.

امام جمعه بوشهر با تأکید بر این که نامزدهای انتخاباتی نباید وعده‌های نشدنی در تبلیغات بدهند، افزود: کاندیداها از اسراف در تبلیغات خودداری و از تحقیر دیگران خودداری و شخصیت های واقعی خود را با مردم عرضه کنند.

رییس شورای فرهنگ عمومی بوشهر بر فراهم کردن زمینه آرامش و همدلی در صحنه انتخابات تأکید کرد و افزود: کاندیداها مطابق هدایت‌‌های رهبر معظم انقلاب فضایی سالم و به دور از تنش و جنجال برای حضور حداکثری مردم در انتخابات فراهم کنند.

استاد عالی حوزه علمیه بوشهر در بخش دیگری از سخنان خود به بیانات ولی امر مسلمین در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی پرداخت و گفت: ایشان در این دیدار دانش، ادب و تعامل با اقوام و مسؤولان را وظیفه مهم نمایندگان دانست.

وی با گرامیداشت 14خرداد ماه سالروز ارتحال امام خمینی(ره)، امام راحل را انسانی بزرگ دانست و خاطرنشان کرد: امام با ولایتش انقلابی بپا کرد که تاریخ جهان را دگرگون ساخت و سیاست اسلامی را به جهان معرفی کرد.

آیت الله صفایی بوشهری با گرامی‌داشت سالروز آغاز رهبری امام خامنه‌ای تأکید کرد: معظم له با حضورش ضمن استمرار بخشیدن راه امام، کشتی انقلاب را در دریای طوفانی جهان هدایت می‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر 15خرداد را سرآغاز انقلاب اسلامی دانست و گفت: در این روز که امام راحل آن را برای همیشه عزای عمومی اعلام کرد سبب شکست دشمن و سرآغازی برای پیروزی انقلاب اسلامی شد./9459/پ201/س

ارسال نظرات