وحدت موجود در سیستان و بلوچستان مدیون جمهوری اسلامی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در جنوب شرق کشور، همایش جشن دانش آموختگی طلاب دارالعلوم زاهدان، امروز در محل عیدگاه اهل سنت این شهر با حضور قریب به 20 هزار نفر از طلاب و علمای اهل سنت سراسر کشور به مدت یک روز آغاز به کار کرد.
عباس ارجمندی فرماندار زاهدان در این همایش گفت: امروز بیشتر کشورهای اروپایی در کنار یکدیگر جمع شده اند و آن چیزی که باعث اتحاد این کشورها شده و موجبات دائر کردن سازمانهای جاسوسی و خرابکارانه شده است بر سر یک لهجه و زبان و قومیت و جغرافیا نیست؛ بلکه علت اصلی آن ایجاد تفرقه میان امت اسلام است.
ارجمندی افزود: اصلی ترین و محوری ترین هدف کشورهای اروپایی و گروه 1+5 در بحث انرژی هسته ای تحت قالب گروه زورگویی جهانی، جلوگیری از به وجود آمدن قدرت جهانی ایرانی اسلامی است که این مسأله ضرورت اتحاد و همدلی بیش از پیش مردم را می طلبد.
فرماندار زاهدان در تبیین جامعه اسلامی گفت: جامعه آرمانی پیامبر اکرم(ص) جامعه ای است که تمام اعضای آن حول محور دیانت توحیدی با هم پیوند برادرانه بسته باشند و خدا را شاکریم و به خود می بالیم که در نظام جمهوری اسلامی ایران که برگرفته از سیره نبوی رسول مکرم اسلام است به جای برگزاری جشن های شاهنشاهی امروز شاهد برپایی جشن دانش آموختگی طلاب عزیز در استان هستیم.
عباس ارجمندی در پایان با تبریک دانش آموختگی طلاب اهل تسنن زاهدان اظهار داشت: بیایید با شکر نعمت جمهوری اسلامی و با ایجاد وحدت و همدلی، اخوت و برادری همانند دوران زندگی عاملان وحدت در سیستان و بلوچستان، مرحوم آیت الله کفعمی و مولوی عبدالعزیز و در عهد ولایت امام خامنه ای در راه اعتلای اسلام و ایران اسلامی در کنار یکدیگر گام برداریم.
قابل ذکر است، در پایان این مراسم از تعداد 280 نفر از طلاب و حافظان قرآن کریم تقدیر می شود./940/پ202/س