۲۵ اسفند ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۶
کد خبر: ۱۷۳
رییس پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی:

شاد بودن بستری برای معنویت در جامعه است

خبرگزاري رسا ـ رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: اسلام اصل شادی را پذیرفته است چرا که شاد بودن بستری برای معنویت و دريافت پیام‌های دینی است.
مبلغي رييس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي

حجت الاسلام احمد مبلغی، رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: رسانه خوب و موفق رسانه‌ای است که مخاطب داشته باشد و رسانه‌ای مخاطب دارد که دارای جذابیت باشد.

وي افزود: رسانه‌اي كه نتواند انتظارات مخاطبان خود را برآورده كند، مخاطبان رسانه دیگری را جایگزین آن خواهد کرد.

رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی ادامه داد: رسانه‌های غیر شاد نمی‌توانند جاذبه داشته باشند البته این بدان معنا نیست که به جاذبه‌های غیر شرعی دامن بزنیم، بلکه منظور شادیهایی است که در اسلام به آنها توصیه شده است.

حجت الاسلام مبلغی تصریح کرد: اسلام اصل شادی را پذیرفته است، چرا که شاد بودن بستری برای معنویت است و جامعه‌اي كه شاد نباشد، دچار افسردگی خواهد شد و نخواهد توانست پیامهای دینی را دریافت كند.

 وي تاکید کرد: شادابی‌های منفي در نظر اسلام آنهایی است که برخواسته از عوامل غیر مشروع و آميخته با گناه است، از اين رو در هیچ جای قرآن مطلبی پیدا نمی کنید كه اصل شادی را رد کرده باشد.



رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی همچنین با اشاره به اقتضائات رسانه دینی خاطر نشان کرد: در رسانه‌هاي دینی اقتضائاتی وجود دارد که باید رعایت شود چرا که رسانه دینی باید وزانت و سنگینی خود را حفظ كند.

حجت الاسلام مبلغی تصریح کرد: رسانه باید ادبیات جامعه را رصد كند تا بتواند با مردم صحبت کند، ولی ما گاهی اوقات ادبیاتمان متناسب با آن چه در جامعه می گذرد نیست، كه اين امر بايد اصلاح شود.


ارسال نظرات