۰۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۶
کد خبر: ۱۷۳۶۶۱
مدیر استانی حوزه علمیه مازندران:

حفظ شأن و جایگاه لباس روحانیت رسالت اصلی طلاب است

خبرگزاری رسا ـ مدیر استانی حوزه علمیه مازندران با بیان این که لباس روحانیت از شأن و جایگاه بسیار والایی برخوردار است، تصریح کرد: مردم این لباس را نشانه دین و روحانیت را سرباز حضرت ولیعصر(عج) می دانند و باید در حفظ این جایگاه تلاش کنیم.
حجت الاسلام ابوالقاسم طاهري، مدير حوزه علميه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری، مدیر استانی حوزه علمیه مازندران امروز در بازدید از مدرسه علمیه حضرت ولیعصر(عج) کیاسر در جمع طلاب و اساتید این حوزه، شاگردی مکتب امام صادق(ع) و سربازی امام زمان(عج) دو رسالت مهم روحانیت دانست.

 

وی با بیان این که این دو عنوان بسیار مهم و پرافتخار است، افزود: اگر بتوانیم به هر کدام یک از این عناوین دست پیدا کنیم فضیلت بسیار بالایی دارد.

 

مدیر استانی حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که طلاب حوزه باید تلاش کنند تا عنوان شاگردی مکتب امام صادق(ع) را به خوبی به جا بیاورند، خاطرنشان کرد: شاگرد خوب آن است که از همه فرصت ها برای درس خواندن بهره گیرد و به عنوان شاگرد حقیقمکتب امام صادق(ع) دست پیدا کند و آنگاه برکات این شاگردی از آسمان و زمین بر شما نازل می شود.

 

حجت الاسلام طاهری در ادامه سخنان خود با بیان این که لباس روحانیت از شأن و جایگاه بسیار والایی برخوردار است، تصریح کرد: مردم این لباس را نشانه دین و روحانیت را سرباز حضرت ولیعصر(عج) می دانند و باید در حفظ این جایگاه تلاش کنیم.

 

امام جمعه موقت ساری با بیان این که سربازی حضرت ولیعصر(ع) آداب، حدود و شرایط دارد که باید حفظ شود، خاطرنشان کرد: این سربازی باید به گونه ای باشد که مورد رضایت حضرت واقع شود.

 

مدیر استانی حوزه علمیه مازندران با بیان این که یک فرمانده از سربازش توقع دارد که مرتب باشد و ادب سربازی را رعایت کند، بیان داشت: اعمال و رفتار سرباز حضرت ولیعصر(عج) باید الگویی برای جامعه باشد.

 

حجت الاسلام طاهری در ادامه سخنان خود با بیان این که در دنیا دو علم وجود دارد که یکی از آنها علم الادیان است، گفت: علومی است که در اختیار جسم است و رشته های مختلف علمی که اختیار روح و روان بشر قرار است.

 

وی با بیان این که علمی که امروز در حوزه های علمیه وجود دارد و ترویج می شود مبنای معنوی و دینی دارد، خاطرنشان کرد: این علوم تنها با معنویت سروکار دارد و همه این علم نور است.

 

مدیراستانی حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که علم، متعلم و معلم باید مبنای اصلی آنها معنویت باشد، تصریح کرد: اگر معنویت در کنار هر سه اصل فوق قرار گیرد به حتم اثرگذار خواهد بود.

 

حجت الاسلام طاهری با بیان این که امروز طلاب حوزه در فقه آل محمد تحصیل می کنند، گفت: اگر معنویت را در زندگی و کار خود وارد کنیم از عالم بالا به ما عنایاتی خواهد شد که مسیر تعالی و سعادت حقیقی را برای ما به ارمغان خواهد آورد.

 

مدیر استانی حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که برای این که از عنایت های امیرالمؤمنان بهره مند شویم ابتدا نیازمند یک ظرف هستیم و آن درس خواندن است، ادامه داد: در مرحله دوم نیازمند یک ظرف پاکیزه هستیم یعنی دل ها باید پاک و صاف باشد چون در ظرف آلوده و کثیف غذای سالم و تمیز نمی ریزند./950/پ202/ش

ارسال نظرات