۱۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۵
کد خبر: ۱۷۴۳۴۴
معاون استاندار قم:

مساجد نقش مهمی در شناسایی آسیب‌های اجتماعی دارند

خبرگزاری رسا ـ معاون سیاسی امنیتی استاندار قم نقش مساجد در شناسایی آسیب‌های اجتماعی را مهم ارزیابی کرد و گفت: باید از ظرفیت مساجد و پایگاه‌های بسیج در آشنایی هرچه بیشتر خانواده‌ها و جوانان با آسیب‌های اجتماعی استفاده کرد.
حجت الاسلام مهدي عرب انصاري معاون سياسي امنيتي استاندار قم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام مهدی عرب‌انصاری معاون سیاسی امنیتی استاندار قم در مراسم اختتامیه دومین جشنواره فرهنگی، هنری و آموزشی خانواده و جوان که پیش از ظهر امروز در تالار شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد، با اشاره به جایگاه خانواده در دین اسلام، گفت: اسلام برای خانواده و اعضای آن منزلت فراوانی را در نظر گرفته است.
وی با بیان این‌که موفقیت نظام جمهوری اسلامی به دلیل تلاش برای تحکیم بنیان خانواده است، ابراز کرد: خانواده یکی از سرمایه‌های اجتماعی و دینی نظام اسلامی است.
حجت‌الاسلام عرب‌انصاری بنیان خانواده در جمهوری اسلامی را دارای جایگاه رفیعی دانست و اظهار کرد: کینه‌ورزی دشمنان علیه ایران نیز ریشه در همین مسأله دارد زیرا تروریسم جهانی بنیان خانواده را هدف قرار داده است.
وی ترویج استفاده از مواد مخدر و روان‌گردان‌ها را یکی از روش‌هایی دشمنان برای ضربه زدن به نظام اسلامی خواند و گفت: دشمنان برای آسیب‌ رسیدن به بنیان خانواده اقدامات فراوانی کرده از این رو لازم است با استفاده از ابزارهای فرهنگی و هنری مبارزه‌ای جدی علیه این جنگ ناجوانمردانه به راه بیندازیم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار قم با بیان این‌که فقر، نابودی محیط زیست و تهدیدات هسته‌ای سه خطر بزرگ جهانی است، ابراز کرد: مواد مخدر چهارمین خطر بین‌المللی است.
حجت‌الاسلام عرب انصاری اظهار داشت: با وجود این‌که سازمان‌های بین‌المللی شعار مبارزه با مواد مخدر را سر می‌دهند اما هدف عمده بسیاری از کشورهای غربی در ورود به افغانستان، رونق دادن به تجارت همین مواد و نیز فشار به جمهوری اسلامی بوده است.
وی ضررهای فرهنگی اعتیاد در جامعه ایرانی را مورد توجه قرار داد و گفت: لازم است سرمایه‌گذاری‌های بیشتری از سوی نهادهای مختلف و نیز مشارکت همه‌جانبه‌ای در مبارزه با این آسیب اجتماعی در کشور وجود داشته باشد و در این میان رسانه‌ها و اصحاب قلم و هنرمندان هم باید وارد عمل شوند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار قم نقش مساجد در شناسایی آسیب‌های اجتماعی را مهم ارزیابی کرد و ابراز داشت: استفاده از ظرفیت مساجد و پایگاه‌های بسیج در آشنایی هرچه بیشتر خانواده‌ها و جوانان با آسیب‌های ناشی از مواد مخدر هم تاثیر بسزایی خواهد داشت./927/پ202/پ
ارسال نظرات