چند خبر کوتاه از آذربایجانشرقی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، نمایشگاه دایمی قرآنی رشد با حضور نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری، در مجتمع فرهنگی فاطمه الزهرای دانشگاه آزاد اسلامی مراغه گشایش یافت.
بنابر این گزارش، در این نمایشگاه که با حضور 20 گروه فرهنگی و هنری همراه است، بیش از 120 عنوان از دستاوردها و آثار فرهنگی و هنری دانشجویان این دانشگاه در زمینه های دینی، اسلامی، هنرهای دستی و تجسمی و طراحی نرم افزارهای فرهنگی در معرض دید علاقه مندان قرار گرفته است.
روحانیت نقش روشنگری خود را حفظ کند
حجتالاسلام سیدرضا رضوی، امام جمعه بستان آباد در جمع مبلغان و روحانیان این شهرستان اظهار داشت: روحانیان باید مطابق با علوم روز دنیا حرکت و سعی کنند، با تجهیز خود به این علوم در جهت رفع نیازهای مردم و جوانان اقدام کنند.
وی با بیان این که جایگاه روحانیت در کشور ما جایگاه علمی و هدایتی دارد، افزود: روحانیت در پیروز انقلاب نقش خود را به خوبی ایفاء کرده است. به عبارت دیگر روشنگری جامعه در تاریخ در سایه تلاش روحانیت صورت گرفته است، پیروزی انقلاب اسلامی و استمرار آن نیز در سایه بصیرت و نکته سنجی ولایت فقیه است.
حجت الاسلام رضوی با اشاره به فرا رسیدن ماه رمضان و لزوم برنامه ریزی برای هرچه بهتر استفاده کردن از این ماه افزود: باید در این ماه با بهره گیری از ظرفیت جوانان و تشویق و آشنایی آنان با فیوضات این ماه زمینه را برای استفاده هرچه بیشتر فراهم کنیم.
نباید در ساخت مساجد روستاهای زلزلهزده ارسباران کم توجهی شود
حجتالاسلام جواد حاجیزاده، امام جمعه شهرستان اهر در نشست شورای بحران استان در فرمانداری اهر، با گلایه از مسؤولان دست اندرکار مرتبط با ساخت مساجد اظهار داشت: نباید ساخت مساجد مناطق زلزلهزده مورد غفلت قرار گیرد.
وی مساجد را در مناطق روستایی یکی از مکانهای مهم فرهنگی اجتماعی و دینی برشمرد و نقش مساجد روستایی را در ایجاد اتحاد و همدلی و ترویج مسائل معنوی بسیار مهم و تأثیرگذار عنوان کرد و افزود: متأسفانه ساخت مساجد در مناطق روستایی به کندی پیش میرود.
حجت الاسلام حاجی زاده گفت: نباید ساخت این مساجد مورد غفلت قرار گیرد، متأسفانه با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان در برخی روستاهای زلزلهزده هنوز مساجد ساخته نشده و در چند روستا این امر تحقق یافته است که باید در این خصوص اقدامات جدی صورت گیرد تا مردم مؤمن و ولایتمدار از فیوضات این مکان معنوی در روستاها بیش از پیش بهرهمند شوند.
طرح ضیافت الهی در 33 بقعه استان
حجت الاسلام سید شهاب الدین حسینی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی با بیان اینکه به مناسبت ماه رمضان امامزاده سید حمزه(ع) تبریز غبار روبی و عطر افشانی شد، گفت: طرح ضیافت الهی نیز در 33 بقعه استان شامل برنامه های فرهنگی، قرآنی، ترتیل خوانی، پرسش و پاسخ، خیمه های معرفت و مشاوره مسایل خانواده در ماه رمضان اجرا می شود.
وی خاطرنشان کرد: تلاوت قرآن از سوی قاری مصری در هفت شهر، برگزاری برنامه های دینی و مذهبی و قرآنی در مجامع کارگری و مجامع عمومی از دیگر برنامه های اوقاف و امور خیریه در ماه رمضان است./935/د101/ش