۲۹ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۸
کد خبر: ۱۷۷۱۷۵
معاون هنری ارشاد یزد خبر داد:

ارسال شصت فیلم به دبیرخانه جشنواره سراسری فیلم رضوی

خبرگزاری رسا ـ‌ معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با بیان این‌که مهلت ارسال آثار تا بیستم مردادماه است گفت: تاکنون 60 فیلم مستند و کوتاه به دبیرخانه جشنواره سراسری فیلم رضوی در یزد ارسال شده است.
جشنواره فيلم رضوي

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از واحد خبر و اطلاع رسانی بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع)، هادی ورشویی، معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد درجلسه شورای اداری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد با بیان این‌که تاکنون 60 فیلم مستند و کوتاه به دبیرخانه جشنواره سراسری فیلم رضوی ارسال شده است گفت: این جشنواره در دهه کرامت در بخش مختلف همراه با برنامه های جنبی و تخصصی آغاز به‌کار می‌کند.

وی افزود: جشنواره سراسری فیلم مستند و کوتاه رضوی یکی از مهمترین جشنواره‌های فرهنگی و هنری کشور محسوب می‌شود که با تمام توان سعی داریم این جشنواره را در یزد برگزار شود.

ورشویی با اشاره به این‌که جشنواره فیلم مستند و کوتاه رضوی از سری برنامه‌های یازدهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) است اظهار داشت: این جشنواره در شهریورماه سال جاری در سه بخش داستانی کوتاه، مستند کوتاه و مستند بلند برگزار می‌شود و به برگزیدگان این جشنواره جوایز نقدی و دیپلم افتخار اهداء می‌شود.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد آخرین مهلت ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره را بیستم مردادماه اعلام کرد و گفت: اعلام آثار پذیرفته شدگان در بخش مسابقه جشنواره دهم شهریورماه اعلام می شود./959/د102/ص

ارسال نظرات