۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۶
کد خبر: ۱۷۷۷۵۶
امام جمعه کوثر:

نقش روحانیت در بیداری و آگاهی جامعه بسیار حساس است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه شهرستان کوثر، به نقش حساس روحانیت در آگاهی و بیداری جامعه اشاره کرد و گفت: سخنان روحانیان و مبلغان دینی در منابر و مساجد می‌تواند فرد یا جامعه ای را از دامن گناهان و آلودگی‌ها به سمت پاکی و طهارت سوق دهد.
نقش روحانیت در بیداری و آگاهی جامعه بسیار حساس است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت الاسلام لطف الله عبدالهی، امام جمعه شهرستان کوثر، عصر امروز در همایش روحانیان و مبلغان دینی این شهرستان، ماه مبارک رمضان را بهترین فرصت خودسازی و رسیدن به تقوای الهی خواند و بیان کرد: اگر در این ماه مؤمن روزه‌دار بر عبادت پافشاری کرده و از گناهان و آلودگی‌ها فاصله بگیرد قطعاً هم رستگاری را برای خود رقم زده و هم رضایت الهی را کسب کرده است.
 

وی افزود: خداوند متعال روزه را سپر آتش جهنم دانسته چرا که یک فرد روزه‌دار خود را از معاصی، گناهان و کارهای حرام دور می‌کند تا بتواند به مرز ایستادگی واقعی دست پیدا کند.
 

حجت الاسلام عبدالهی، تصریح کرد: خداوند متعال از بین 12 ماه سال یک ماه را ویژه خودسازی، تزکیه نفس و تصفیه احوالات قرار داده است تا انسان برای دوری از گناهان و معاصی تلاش کند و در این یک ماه زمینه و بستر خودسازی فردی و اجتماعی را فراهم آورده، با اجتناب از گناهان به سمت معرفت دینی و بصیرت مکتبی حرکت کند.
 

امام جمعه شهرستان کوثر، مراقبت از حالات انسان در تمام زمان ها و ماه ها برای دوری از گناهان را یادآور شد و اظهار داشت: ماه مبارک رمضان بهترین فرصت و موسم برای عهد و پیمان با خداوند متعال است تا با توبه و پوزش از خطاها و گناهان به سمت معرفت‌افزایی حرکت کرده و با مراقبت در ماه های دیگر سال نیز دچار لغزش ها و گناهان نشود.
 

وی به نقش حساس روحانیت در تبیین حقیقت تقوی و دوری از گناهان در جامعه اشاره کرد و گفت: سخنان روحانیان و مبلغان دینی در منابر و مساجد می‌تواند یک فرد را از دامن گناهان و آلودگی‌ها به سمت پاکی و طهارت سوق دهد.
 

حجت الاسلام عبدالهی به ضرورت آگاهی و هوشیاری مبلغان دینی در پاسخگویی به شبهات دینی و اعتقادی مردم به ویژه نسل جوان تاکید کرد و افزود: روحانیان و مبلغان دینی باید با تشریح صحیح مبانی اخلاقی، اصول دینی و کرامت انسانی بتوانند این برجستگی‌ها را در جامعه نهادینه کرده و در تبلیغ و ترویج آنها پیشقدم باشند.
 

وی با اشاره به فضیلت روزه داری در فصل گرما، خاطرنشان کرد: روحانیان باید اصل و فلسفه روزه‌داری و ارج و قرب این عمل را در گرمای تابستان مورد تبلیغ و ترویج قرار دهند، چرا که بزرگ‌ترین فضیلت بر جهاد فی سبیل‌الله دوام و قوام روزه‌داری آن هم در فصل گرما و سختی‌های آن است. /937/پ202/ب

ارسال نظرات