۰۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۵
کد خبر: ۱۷۸۶۹۲
آیت‌الله مظاهری:

پایبندی به تقوای الهی رضایت امام علی را در پی دارد

خبرگزاری رسا ـ رییس حوزه علمیه اصفهان با اشاره به این‌که جامعه ما شعار ولایت و شیعه‌گری می‌دهد و این افتخار والایی است، گفت: اگر بخواهیم امام علی(ع) از دست ما راضی باشد،‌ باید تقوا پیشه کنیم، به واجبات الهی اهمیت بدهیم و از حرام‌ها بپرهیزیم.
آيت الله مظاهري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حضرت آیت‌الله حسین مظاهری، رییس حوزه علمیه اصفهان امروز در مسجد حکیم در سال‌روز شهادت امام علی(ع) پس از نماز ظهر و عصر گفت: شیعه امام علی(ع) را دارد و این افتخار والایی است، همه از امیرالمؤمنین تعریف‌ها کرده‌اند، ما شیعیان تا سر حد عشق امام علی(ع) را دوست داریم و خدا رحمت کند کسانی را که تشیع را به ما آموختند و ما عاشق علی(ع) شدیم.

استاد اخلاق حوزه علمیه با بیان این‌که جامعه ما شعار ولایت و شیعه‌گری می‌دهد،‌ خاطرنشان کرد: ما کتاب‌ها و محتواهای بسیاری درباره امام علی(ع) داریم و هیچ کس و هیچ مذهبی چه سنی و چه غیرسنی نتوانسته‌ است، فردی همچون علی(ع) را داشته باشد.

وی ادامه داد: اما متأسفانه ما شیعیان در متابعت و پیروی از امام علی(ع) لنگ هستیم، امام از نظر نماز بسیار بالا هستند،‌ امام سجاد(ع) در جایی فرمودند وقتی من به عبادت‌های جد خود امام علی(ع) نگاه می‌کنم، خجالت می‌کشم.

حضرت آیت‌الله مظاهری با تأکید بر نماز اول وقت و با آداب بیان کرد: باید شباهتی به امام علی(ع) داشته باشیم، امام علی(ع) به مردم به هر اندازه که توانست به مردم رسیدگی کرد، 26 مزرعه به دست مبارکش آباد کرد و هر 26 مزرعه را برای ضعفا، فقرا و مستمندان قرار داد.

وی ابراز کرد: نباید مردم‌آزار باشیم، ‌باید از غیبت، تهمت،‌ شایعه‌پراکنی و مردم‌آزاری پرهیز کنیم، این‌گونه نباشد که امام علی(ع) یک عمر خدمت کرد به خلق خدا و ما یک عمر مردم‌آزار باشیم.

ایمان امام علی از ایمان انس و جن برتر است

وی افزود: کتاب‌های بسیاری درباره امام علی(ع) نوشته شده است و نویسندگان این کتاب‌ها شیعه، اهل‌سنت و غیرمسلمان بوده‌اند، همچنین شعرا درباره امام علی(ع) بسیار حرف‌ها زده‌اند و همه آنان به دنبال شناخت امام علی(ع) بوده‌اند.

استاد درس خارج حوزه علمیه با اشاره به سخن امام هادی(ع) و امام رضا(ع) درباره امام علی(ع) بیان کرد: بنا بر آیه‌‌ای از قرآن کریم اگر عالم مرکب شود و دریاها تمام شود و تا هفت مرتبه دریاها تمام شود، کلمات خداوند پایان نمی‌یابد و امام هادی(ع) و حضرت رضا(ع) این کلمات را فضایل امام علی(ع) دانسته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: تقوای امام علی(ع) بسیار عجیب است و آن هم قابل احصا نیست، فقط قابل این است که ما هم از حضرت علی(ع) سرمشق بگیریم و به هر اندازه که می‌توانیم، پرهیزکار باشیم.

وی با اشاره به حدیثی مبنی بر این‌که ایمان امام علی(ع) از ایمان جن و انس و ملائکه بالاتر است، ادامه داد: همه ملائکه مقرب الهی مانند حمله عرش، حضرت جبرییل و همه صد و بیست و چهار هزار پیامبر در یک طرف اما باز ایمان امام علی(ع) از ایمان آنان بیشتر است.

خود را به امام علی شبیه کنیم

حضرت آیت‌الله مظاهری اظهار کرد: امام علی(ع) در نهج‌البلاغه می‌فرماید اگر دنیا را به من بدهند و بگویند یک دروغ بگو یا به یک مورچه ظلم بکن، نمی‌کنم،‌ امام علی(ع) یک عمر تقوا در بیشترین حد خود داشتند.

وی گفت: امام علی(ع) در جایی وقتی می‌خواستند کار شخصی خود را انجام بدهند، شمع بیت‌المال را خاموش کردند و پس از آن به سخنرانی پرداختند،‌ همچنین امیرالمؤمنین(ع) با سیاست‌بازی نمی‌توانست پیش برود.

استاد اخلاق حوزه علمیه با اشاره به این‌که عثمان بن حنیف به یک مهمانی اشرافی رفته بود، ادامه داد: امیرالمؤمنین(ع) به محمد حنفیه نامه تندی می‌نویسند و در پایان آن نامه اضافه می‌کند که شماها نمی‌توانید مانند من باشید، بلکه به من به هر اندازه که می‌توانید به من کمک کنید.

وی بیان کرد: ما نیز بر اساس این نامه اگر بخواهیم امام علی(ع) از دست ما راضی باشد،‌ باید تقوا پیشه کنیم، به واجبات الهی اهمیت بدهیم و از حرام‌ها بپرهیزیم و تا جایی که می‌توانیم خود را به امام علی(ع) شبیه کنیم.

حضرت آیت‌الله مظاهری بعد از قرآن، نهج‌البلاغه و خطبه‌های امیرالمؤمنین را از نظر فصاحت بی‌نظیر خواند و گفت: در یکی از این نامه‌ها به استاندار نامه‌ای نوشته است که ای استاندار وقتی که نامه می‌نویسی قلمت را ریز کن و بین سطرها فاصله نباشد و جان کلام را بنویس تا بیت‌المال مسلمانان اسراف نشود./914/پ202/ب

ارسال نظرات