حوزه های علمیه آینده نظام و جامعه را بیمه می کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجتالاسلام علی انتظاری، مدیر استانی حوزه علمیه آذربایجانشرقی امروز در جمع طلاب نمونه و اساتید حوزه علمیه حضرت صاحبالزمان(عج) شهرستان مرند با بیان اینکه اسلام در همه حال بر تعلیم توأم با تزکیه سفارش دارد، اظهار داشت: کسب علم بدون تهذیب نفس فایدهای به حال انسان نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه علمای سلف همواره خود عامل به آموختههای دوران تحصیل بودند و سپس اقدام به ارشاد می کردند، خاطرنشان کرد: جای تعجب است که عدهای فاضل نشده و بسیار زود احساس تکلیف می کنند، این سخن به معنای تعطیلی امر به معروف و نهی از منکر نیست، بلکه حضور در مجامع تبلیغی و ارشادی نیازمند مقدماتی است که طلاب باید در حوزه فرا گیرند.
حجت الاسلام انتظاری با تأکید بر اینکه اولویت مهم و اصلی امروز برای طلاب مجاهدت در تحصیل علوم دینی است، گفت: ضمن تلاش در کسب معارف دینی و فقهی، بایستی در مسائل اخلاقی نیز کوشا باشید، امروزه مدارس علمیه باید بیشتر از گذشته در زمینه مسائل اجتماعی و اخلاقی مبتلابه مردم پاسخگو باشند.
مدیر استانی حوزه علمیه آذربایجانشرقی با اشاره به اینکه حوزه های علمیه کانونهای پرورش مربیان اعتقادی جامعه هستند، افزود: باید این پایگاههای مهم مذهبی و اعتقادی نقش سازنده و تأثیرگذار خود را در بخشهای مختلف جامعه ایفا کنند، تربیت یافتگان مکتب جعفری امروز رسالت بسیار مهمتر نسبت به گذشته بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه حوزه های علمیه با تقویت بنیه اعتقادی مردم آینده نظام و جامعه اسلامی را بیمه می کنند، گفت: دشمنان سالهاست که به دنبال تخریب باورهای دینی و اعتقادات اصیل شیعی مسلمانان هستند، چراکه هویتزدایی و دوری مسلمانان از اصالت خویش را عاملی برای تحقق اهداف شوم خود در ممالک اسلامی می دانند.
حجت الاسلام انتظاری یادآور شد: مسلمانان برای رسیدن به کمال حقیقی نیازمند تحکیم پایههای دینی و اعتقادی با توجه به شرایط حساس کنونی هستند، که این رسالت عظیم بر عهده روحانیت نهاده شده است، اگر اعتقاد داریم رسالت روحانیت در ادامه رسالت انبیای الهی و ائمه اطهار است، باید واقف به اهمیت جایگاهی که در آن هستید، باشید.
مدیر استانی حوزه علمیه آذربایجانشرقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سابقه تاریخی حوزه علمیه مرند، اظهار داشت: موفقیت طلاب این مرکز علوم دینی در مدارج عالی تحقیقی، پژوهشی و علمی نشان از وجود استعدادهای درخشان و نهفتهای است که باید کشف شوند و پرورش یابند./935/پ201/ب