۰۵ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۶:۳۵
کد خبر: ۱۸۰۶
استاندار تهران:

حضور روحانیت در برگزاری انتخابات مؤ‌ثر است

خبرگزاری رسا‌ ـ استاندار تهران گفت: حضور مجموعه روحانیت در مقاطع حساس کشور به ویژه در برگزاری انتخابات بسیار مؤثر است.
حضور روحانیت در برگزاری انتخابات مؤ‌ثر است

مرتضی تمدن، استاندار تهران، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: در حفظ و صیانت ارزش‌های انقلاب در انتخابات، روحانیت همراه مردم بوده‌ است و‌ نقش تعیین کننده‌ای نیز در این زمینه داشته است.

وی با بیان این‌که شرح ضرورت انتخاب درست بر عهده روحانیت و طلاب است، افزود: در حالی که جامعه ما، جامعه‌ای توسعه یافته است، کاندیدا معیارهای عملکردی خود را بیان کنند.

تمدن از تشکیل ستاد امنیت انتخابات در تهران خبر داد و ابراز داشت: وظیفه این ستاد، چاره‌اندیشی در مورد عوامل مزاحم کاندیدا و مردم است و در حال حاضر تلاش می‌شود با توجه به این که کشور ما کشور امنی است، بهترین و سالم‌ترین انتخابات در سطح کشور برگزار شود که این ستاد می‌تواند این فضای امن را ایجاد کنند.

استاندار تهران خاطر‌نشان کرد: همه دستگاه‌های مسؤول در برگزاری انتخابات‌، در ستاد امنیت انتخابات حضور دارند و با اقدام مؤثر آنها برای از بین‌بردن زمینه‌های نا‌امنی و شبهات، انتخابات سالم و درستی را خواهیم داشت.

ارسال نظرات