در مساجد شهرستان قاین؛
کلاس های روخوانی، تجوید و مفاهیم قرآن برگزار می شود
خبرگزاری رسا ـ مسؤول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قاین از برگزاری جلسات و کلاس های روخوانی، تجوید و مفاهیم قرآن در مساجد این شهرستان خبر داد.

حجت الاسلام احمد علی پور مسؤول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قاین در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در بیرجند، با بیان این که جلسات قرآنی با عناوین روخوانی، تجوید و مفاهیم قرآن کریم در بیست مسجد شهرستان برگزار می شود، افزود: قرائت قرآن کریم نیز هر روز پس از نماز مغرب و عشاء همراه با حضور اقشار مختلف مردم به ویژه جوانان و نوجوانان در حال برگزاری است.
وی افزود: مسجد شاید نخستین و تنها محیط معنوی باشد که فرزندان در کنار والدین، رایحه خوش معنویت را استشمام می کنند، بنابراین مسجد نقش بسیار مهمی در تربیت صحیح کودکان دارند و این، بار مسؤولیت متصدیان امور مساجد از جمله امام جماعت، هیأت امنا و حتی خدام و در مقیاس بزرگتر نهادهای مرتبط با مسجد را سنگینتر میکند و متصدیان امور مساجد باید کاری کنند که کودکان، محیط مسجد را محیط آرام و خاطرهانگیز و مورد اطمینانی برای خویش احساس کنند./9313/ت302/پ
ارسال نظرات