۱۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۵
کد خبر: ۱۸۲۵۴۹
معاون ارتباطات و امور بین‌الملل دارالحدیث:

300 عنوان کتاب قرآنی و حدیثی در دارالحدیث تولید و منتشر شده است

خبرگزاری رسا ـ معاون ارتباطات و امور بین‌الملل دارالحدیث از تولید و انتشار 300 عنوان کتاب قرآنی و حدیثی در مؤسسه علمی و پژوهشی دارالحدیث خبر داد.
محمد تقي سبحاني نيا
به گزارش خبرگزار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام محمدتقی سبحانی‌نیا، معاون فرهنگی، ارتباطات و امور بین‌الملل دارالحدیث ظهر امروز در نشست خبری که با حضور خبرنگاران در سالن شهید آوینی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم برگزار شد، گفت: مؤسسه علمی و پژوهشی دارالحدیث بیش از دو دهه است که به صورت علمی و متمرکز به تولید آثار فاخر پژوهشی در عرصه حدیث و قرآن مشغول است.
وی با اشاره به این‌که مؤسسه دارالحدیث با استفاده از دانشگاه قرآن و حدیث و پژوهشگاه قرآن و حدیث افراد متخصص را در زمینه حدیث تربیت می‌کند، افزود: حاصل پژوهشهای مؤسسه علمی و پژوهشی دارالحدیث در حوزه کتاب، 300 موضوع در بیش از 600 جلد بوده است که در حال حاضر هم تولید آثار فاخر در زمینه‌های قرآنی و حدیثی ادامه دارد.
معاون فرهنگی، ارتباطات و امور بین‌الملل دارالحدیث با بیان این‌که ظرفیت مکتب اهل‌بیت(ع) به طور عام و سیره رضوی به صورت خاص بسیار غنی و پرمحتوا است، اظهار داشت: باید از ظرفیتهای مکتب نورانی قرآن و اهل بیت(ع) در عرصههای مختلف بهترین استفاده را انجام دهیم.
حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا خاطرنشان کرد: یکی از جلوههای اصلی استفاده از مکتب اهل‌بیت(ع)، حرکت در مسیر کسب علوم اسلامی از دامنه قرآن و روایات حضرات است و سال‌های سال می‌شود در این زمینه فعالیت‌های پژوهشی انجام داد.
وی با اشاره به ابعاد زندگانی امام رضا(ع)، تصریح کرد: بعد اخلاقی سیره امام رضا(ع)، بعد علمی سخنان امام(ع)، بعد سیاسی آثار حضرت(ع)، بعد خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی زندگانی امام رضا(ع) از جمله ابعادی است که اگر بخواهیم استفاده کرده و به عنوان الگو در جامعه مطرح کنیم جای کار و فعالیت بسیار دارد.
معاون فرهنگی، ارتباطات و امور بین‌الملل دارالحدیث با بیان این‌که تفاهم‌نامه‌ای با مسؤولان جشنواره بین‏المللی امام رضا(ع) منعقد شد و قرار شد دارالحدیث به صورت مستقیم امسال این جشنواره را برگزار کند که در این بین برنامههای مختلفی به منظور پربارتر برگزار شدن این برنامه در نظر گرفته شده است.
وی ابراز داشت: همایش حدیث رضوی به مدت سه سال متوالی برگزار خواهد شد که امسال طی توافق انجام‌شده با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، برنامه تخصصی در این زمینه با محوریت حدیث رضوی با رویکرد سبک زندگی دینی برگزار میشود.
حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا در پایان افزود: همایش حدیث رضوی به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم و با مشارکت مؤسسه دارالحدیث قم، دانشگاه قرآن و حدیث، مرکز الکترونیک دانشگاه مجازی قرآن و حدیث، جامعةالمصطفی العالمیه، مرکز تخصصی علوم حدیث، مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور و انجمن حدیث حوزه برگزار می‌شود./907/پ202/ع
ارسال نظرات