۱۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۴
کد خبر: ۱۸۳۵۵۷
پژوهشگر حوزه علمیه لرستان:

دهه کرامت بهار فرهنگ رضوی است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه لرستان با بیان این که دهه کرامت بهار فرهنگ رضوی است، گفت: دهه کرامت به نماد جشن های مذهبی تبدیل شود.
دهه کرامت

حجت الاسلام علی قوانینی، کارشناس و پژوهشگر دینی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ علوی و سیره زندگی اهل بیت(ع) در جامعه، اظهار داشت: دهه کرامت فرصت مغتنمی برای تبیین و ترویج سبک حیات طیبه اهل بیت(ع) در بین خانواده ها است که باید از آن بهره کافی برده شود.

وی گفت: بازشناسی سبک زندگی روزمره و سبک زندگی خانوادگی اهل بیت(ع) به ویژه امام رضا(ع) می تواند در تجدید سازمان و متعالی سازی خانواده از طریق شناسایی و نمایاندن سبک زندگی آن بزرگواران و تصحیح نحوه روابط خانوادگی و رفتار در خانواده با تأکید بر عدالت، انصاف، انسانیت، مساوات و همکاری مؤثر باشد.

حجت الاسلام قوانینی بیان داشت: با معرفی و شناساندن فرهنگ ناب و اصیل رضوی به جوانان، سطح بصیرت و قدرت تصمیم‌گیری و انتخاب راه درست را برای جوانان و خانواده ها باید فراهم آورد.

وی خاطر نشان کرد: دهه کرامت از دهه اول ماه ذی‌العقده آغازش با ولادت حضرت معصومه(ع) و پایانش با ولادت حضرت ابوالحسن علی بن موسی‌الرضا(ع)، فرصتی است تا سیطره شناخت خود را در ابعاد گوناگون شخصیتی و زندگی بانوی بزرگوار اسلام حضرت معصومه(س) و اختر تابناک آسمان هشتم وسعت ببخشیم.

استاد حوزه علمیه لرستان با بیان این که شاخصه مهم شیعیان ولایت پذیری است، تصریح کرد: باید معنویت اسلامی در جامعه حاکم باشد و معنویت باید خدامحور باشد.

حجت الاسلام قوانینی با بیان ویژگی های دهه کرامت افزود: مردم باید در جریان آنچه در دهه کرامت رخ می دهد، قرار بگیرند؛ چرا که این دهه، دهه شادی، ترویج معارف اهل بیت(ع) و بهار فرهنگ رضوی است و باید به نماد جشن های مذهبی تبدیل شود./9451/ت302/غ

ارسال نظرات