۲۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۲
کد خبر: ۱۸۳۹۸۲
معاون فرهنگی هنری اداره کل ارشاد اسلامی قم:

دستاوردهای همایش ملی حدیث رضوی بسیار مطلوب است

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی هنری اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: با توجه به دستاوردهای مطلوب همایش حدیث رضوی، پژوهشگران و هنرمندان می‌توانند از این دستاوردها نهایت استفاده را بکنند.
همايش حديث رضوي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سید رسول موسوی‌نژادیان، معاون فرهنگی هنری اداره‌ کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم امروز در نخستین همایش ملی حدیث رضوی که در سالن همایش‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد، گفت: با توجه به دستاوردهای مطلوب همایش حدیث رضوی، پژوهشگران و هنرمندان می‌توانند از این دستاوردها نهایت استفاده را بکنند.
وی با اشاره به دوره یازدهم جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) افزود: طی سال‌های گذشته بخش مهدویت و انتظار در آموزه‌های رضوی را با همکاری بنیاد مهدی موعود و مرکز تخصصی مهدویت در سه سال متوالی برگزار کردیم که با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.
معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم اظهار داشت: با توجه به نیازسنجی که در زمینه مسأله حدیث در جشنواره امام رضا(ع) احساس می‌شد، بخش حدیثی جشنواره با عنوان همایش ملی حدیث رضوی راه‌اندازی شد و مسؤولیت برگزاری آن به مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث واگذار شد.
موسوی‌نژادیان خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره بین‌المللی و فرهنگی هنری امام رضا(ع) افتخار بزرگی است که در دستور کار 31 استان کشور قرار گرفته و میزبانی آن را 72 کشور پذیرفته است.
وی تصریح کرد: براساس ظرفیت‌های استان‌ها و بررسی شرایط و امکانات، موضوعاتی انتخاب و پس از تصویب در شورای سیاست‌گذاری مجموعه برنامه به استان‌ها محول شده و پس از برگزاری در ایام دهه کرامت از برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره تجلیل به عمل می آید.
معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با بیان این‌که این اداره کل طی 10 دوره گذشته و امسال به عنوان متولی برگزاری مراسم افتتاحیه جشنواره امام رضا(ع) انتخاب شد که این جشنواره در سالروز ولادت حضرت معصومه(س) با همکاری آستان مقدس قم برگزار شد.
وی با اشاره به استقبال خوب علاقه‌مندان از جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع)، گفت: این جشنواره توانسته است علاقه‌مندان فراوانی را از اقصی نقاط کشور جذب کند.
موسوی‌نژادیان در پایان افزود: مؤسسه دارالحدیث، دانشگاه و پژوهشگاه قرآن و حدیث، جامعه المصطفی العالمیه، دبیرخانه دائمی جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع)، مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی نور، انجمن حدیث حوزه و مرکز تخصصی علوم حدیث از جمله مراکزی هستند که در برگزاری این همایش با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم مشارکت داشته‌اند./907/پ202/ی
ارسال نظرات