۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۵
کد خبر: ۱۸۴۱۶۸
با پیام آیت‌الله حسینی بوشهری؛

مراسم آغاز سال تحصیلی مرکز تخصصی مهدویت قم برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ مراسم آغاز سال تحصیلی مرکز تخصصی مهدویت قم با پیام آیت‌الله حسینی بوشهری، مدیر حوزه‌های علمیه برگزار شد.
مرکز تخصصي مهدويت
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم آغاز سال تحصیلی مرکز تخصصی مهدویت قم، شامگاه شنبه 23 شهریورماه با پیام آیت‌الله حسینی بوشهری و سخنرانی حجتالاسلام عبدالفتاح نواب، مسؤول دبیرخانه شورای عالی حوزههای علمیه در ساختمان این مرکز برگزار شد.
این مراسم با قرائت آیاتی چند از کلام‌الله مجید و دعای سلامتی امام عصر(عج) آغاز و در ادامه پیام آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری، مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور از سوی یکی از طلاب مرکز تخصصی قرائت شد.
متن پیام به این شرح است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم
آغاز سال تحصیلی به عنوان تجدید حیات رسمی نهاد تعلیم و تربت در کشور، هر سال یادآور اهمیت علم و تعلیم است و بازگشایی مدارس و نهادهای آموزشی به مثابه دمیده‌شدن خون تازه در پیکره علم و آموزش است.
سال تحصیلی حوزه‌های علمیه، امسال در حالی آغاز می‌شود که پرتو نورانی اسلام اقصی نقاط جهان ستم را روشن کرده و به برکت انفاس قدسی معمار کبیر انقلاب اسلامی، احیاگر اسلام ناب محمدی حضرت امام خمینی (رض) و رهبری حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب، دوران تجدید حیات اسلام و ارزش‌های والای شریعت مقدس آغاز شده و امواج خروشان عدالت‌طلب و آزادی‌خواهی را در کشورهای مختلف جهان به راه انداخته است و چشم و دل مظلومان و عدالت‌خواهان را بیش از پیش متوجه علمای ربانی وفقیهان بیداردل و پرچمداران حقیقی هدایت الهی در حوزه‌های علمیه کرده است.
از این رو نقش بی‌بدیل حوزه‌های علمیه که همواره در دوران‌های حساس و سرنوشت‌ساز جهان اسلام نقش اساسی و مؤثری را در هدایت و روشنگری داشته‌، فزونی بخشیده است و مسؤولیت خطیر پاسداشت و حفظ و تعلیم معالم بلند مذهب حقه شیعه و زمینه‌سازی ظهور یگانه منجی عصر، حضرت بقیةالله الاعظم(عج) را دوچندان می‌کند.
بی‌تردید تحقق این آرمان بلند و پویایی و ماندگاری حوزه‌های علمیه بدون همدلی و همراهی استادان محترم و حوزویان ارجمند امکان‌پذیر نیست.
اهتمام اساتید محترم و طلاب ارجمند به سنت و سیره سلف صالح در تهذیب نفوس و تلاش برای استحکام علمی و عملی حوزه‌ها در پرتو شاگردپروری روش‌مند و روزآمد و توجه وافر به امر تهذیب و اخلاق در کنار تحصیل و تدریس به پدیدآمدن حوزه علمیه‌ای منسجم و متعهد و مورد رضایت امام زمان(عج) خواهد انجامید.
طلاب عزیز باید با بهره‌گیری از محضر اساتید گرانقدر، تحصیل علم و کمال را وظیفه اصلی خود دانسته و با اهتمام و جدیت به خودسازی و تهذیب نفس بپردازند.
نظم در امور و دقت عمل، برنامه‌ریزی صحیح و دقیق و حضور به موقع در درس و بحث ضامن موفقیت و پیشفت محسوب شده و عمل به این فریضه الهی نشان از مسؤولیت‌پذیری و تعهد حوزویان عزیز خواهد بود.
توجه جدی به مسأله تحقیق و پژوهش این سنت دیرپای حوزه‌های علمیه در جهت نشر و گسترش معارف دین و پاسخ‌گویی به شبهات و سؤالات دینی از ضرورت‌هایی است از اوان طلبگی باید به آن اهتمام داشت.
تبلیغ علمی دین حنیف و گسترش معارف ائمه اطهار(ع) با مطالعه و بهره‌گیری از سیره سلف صالح و آشنایی با رفتار و منش بزرگان اخلاق و مراجع عظام و نیز با استفاده از تکنولوژی و امکانات روزآمد دنیا پربار می‌گردد و در عمل با ساده‌زیستی و مناعت طبع عدم وابستگی به مظاهر دنیایی و با توکل به خداوند متعال سبب تثبیت باورها و ارزش‌های دینی واسلامی در قلوب و جذب جوانان خواهد شد.
افزایش بصیرت سیاسی و فهم به هنگام و درست مسائل نظام و انقلاب اسلامی و تبیین نقش بی‌بدیل ولایت فقیه و التزام به آن به عنوان تنها عامل عزت و اقتدار و ثبات کشور سرافراز اسلامی، ضرورت اجتناب‌ناپذیر حوزه‌ها و روحانیت به عنوان مصدر این اصل مترقی و مادر دلسوز نظام است و شایسته است در شرایط حساس کنونی با دفاع و صیانت از این سنگر استوار که امروز در شخصیت حکیم و فرزانه رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای تجلی یافته است، دین خود را به اسلام و انقلاب ادا کنند.
از خداوند متعال برای همگان آرزوی صحت و عافیت کرده و از آن یگانه توانا طلوع آفتاب عالم‌تاب وجود نازنین حضرت ولی‌عصر(عج) را مسألت کرده و امیدواریم با عنایت او رسالت سنگین روحانیت و حوزه را به سرانجام رسانده و مشمول ادعیه زاکیه آن خورشید نهان از نظر شویم.
در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام مجتبی کلباسی، رییس مرکز تخصصی مهدویت با بیان این‌که یکی از رسالت‌های حوزه و پیروان اهل‌بیت(ع) حفظ دین است، گفت: ما باید تلاش کنیم مسأله مهدویت به درستی به مردم شناسانده شود.
وی افزود: مسأله مهدویت باید به درستی تبلیغ و ترویج شده و از هر گونه انحراف، کج‌اندیشی، خرافات و شبهات تهذیب شود تا دشمنان نتوانند به سلیقه و میل خود، مهدویت را ترویج داده و انحرافی در آن ایجاد کنند.
در بخش پایانی این مراسم هم حجت‌الاسلام عبدالفتاح نواب، مسؤول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان این‌که مرکز تخصصی مهدویت گام بلند و مؤثری در راستای تبلیغ و ترویح مهدویت برداشته است، اظهار داشت: این مجموعه به لطف خداوند توفیقات فراوانی را کسب کرده و توانسته مهدویت را از روش‌های گوناگونی همچون کتاب، مجله، نشریه، تبلیغ و ارتباط، فضای مجازی و دوره‌هاب بلندمدت و کوتاه‌مدت مهدویت، ترویج کند.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا نباید نوجوانان و جوانان را فراموش کنیم، چون این قشر بسیار مهم بوده و به نوعی یاران امام زمان (عج) از میان این قشر هستند که نیاز است کارها و فعالیت‌های یشتری در این زمینه صورت بگیرد.
در پایان مراسم هم با اهدای لوح یادبودی از فارغ‌التحصیلان و طلاب ممتاز مرکز تخصصی مهدویت قدردانی به عمل آمد./907/پ202/ی
ارسال نظرات