۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۷
کد خبر: ۱۸۴۲۸۱
ادامه بحران در اتحادیه اروپا؛

معترض لهستانی: پول خرید نان را هم نداریم

خبرگزاری رسا ـ مردم لهستان در اعتراض به سیاست های اقتصادی دولتشان به خیابان ها ریختند.
لهستان

به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا، یورونیوز در گزارشی از تجمع صد هزار نفری شهروندان لهستانی در اعتراض به عدم توانایی دولت در مبارزه با فقر و بیکاری خبر داد.
این تظاهرات منعکس کننده خشم عمومی از رکود اقتصادی شدید در لهستان است که از منطقه یورو وارد این کشور شده است.
یکی از تظاهرات کنندگان لهستانی ضمن اعتراض به سیاست دولت گفت: مشکلات اجتماعی و اقتصادی بسیاری وجود دارد. امروز بسیاری از هنرمندانی که با ما تظاهرات می کنند، جوان و بیکار هستند. جوانانی که تحصیل کرده اند اما دیگر جایی برای آنها در این کشور نیست و مجبورند آن را ترک کنند.
یکی دیگر از معترضان می گوید: باید اعتراض کنیم برای اینکه اوضاع بدتر شده است. وضع ما نسبت به کشورهای غربی مانند یک کشتی در حال غرق شدن است. با وجود اینکه کشور ما در قلب اروپا قرار گرفته و پتانسیل تبدیل شدن به یک قطب مهم اروپایی را دارد اما قشر متوسط حتی پول خرید نان را ندارد.
معترضان همچنین خشم خود را از امنیت شغلی بسیار کم در این عضو اتحادیه اروپا ابراز کردند و نخست وزیر را به بی توجهی به خواسته های معترضان و بی تمایلی به برگزاری مذاکره با معترضان متهم کردند.
معترضان خواستار کناره گیری پیش از موعد دولت به رهبری دونالد تاسک نخست وزیر شدند. دوره نخست وزیری وی در سال 2015 به پایان می‌رسد./1415/1409/ح

ارسال نظرات