۰۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۷
کد خبر: ۱۸۵۵۱۹

تأسیس مدرسه علوم و معارف اسلامی صدرا در مسجد سلیمان

خبرگزاری رسا ـ رییس سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان از افتتاح و آغاز به کار مدرسه پسرانه علوم و معارف اسلامی صدرا در مسجدسلیمان خبر داد.
حجت الاسلام بلک، مديرکل تبيلغات اسلامي خوزستان

حجت الاسلام محمد حسین بلک، رییس سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان، در گفت‎وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، از افتتاح و آغاز به کار مدرسه پسرانه علوم و معارف اسلامی صدرا در مسجدسلیمان خبر داد.

وی با بیان این که در حال حاضر مسجد سلیمان دارای دو مدرسه علوم و معارف اسلامی است، خاطر نشان کرد: مدرسه تازه تأسیس در سال تحصیلی جدید با 15 دانش آموز فعالیت خود را آغاز کرده است.

حجت الاسلام بلک کسب معارف اسلامی را نیاز امروز جوانان دانست و خاطر نشان کرد: وظیفه متولیان فرهنگی دو چندان است تا با درایت نسبت به جذب استعدادها و پرورش آن در مدارس معارف کمک شایانی را به اهداف آن کنند.

وی با بیان این که این مدرسه علمیه سیزدهمین دبیرستان علوم و معارف اسلامی صدرا را در استان خوزستان است، اظهار داشت: دبیرستان های صدرا با هدف آموزش جوانان و آشنایی آنان با اصول و اعتقادات مذهبی در قالب درس شکل گرفته اند.

حجت الاسلام بلک تربیت های نیروهای متعهد و کارآمد را از اهداف تأسیس مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا دانست و گفت: هدف اصلی ما در تأسیس ابن مدارس افزایش جنبه اخلاقی و تربیتی دانش آموزان است.

رییس سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان، توسعه کمی و کیفی سطح علمی و فضای مدارس صدرا را نیازمند همکاری مسؤولان دانست و اظهار داشت: امیدواریم در آینده شاهد تاسیس و راه اندازی مراکز علمی و آموزشی صدرا در تمامی شهرستان‌ها باشیم./9464/پ203/ع

ارسال نظرات
captcha