طرح مذاکره ضلع مثلث شوم دشمنی آمریکا است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، عباسعلی فرزندی، رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سپاه شامگاه دیروز در نشست فرهنگی و بصیرتی اساتید بسیجی استان قم که در دانشگاه قم برگزار شد با اشاره به آیه بیست و چهار سوره انفال گفت: انسانها دارای مراحلی از حیات هستند و اسلام زمینهای برای رساندن انسان به شخصیت و جایگاه والا است.
وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی نماد و مظهری از حیات واقعی اسلامی و ایمانی در قرن وانفسا کنونی است، اظهار داشت: دفاع مقدس پشتوانه انقلاب است و اگر ما در مجالس دفاع مقدس نتوانیم این پشتوانه را بیان کنیم به فضیلت آن توجه نکردهایم.
فرزندی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی چه کسی است که نداند دنیای شرق و غرب در یک پیمان نانوشته در برابر جمهوری اسلامی ایران قد علم کرده و هر آنچه داشته و نداشتند را وارد میدان کردند.
رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سپاه با اشاره به اینکه دنیای غرب امروز با یک تجربه ویژه به جنگ هوشمند روی آورده است، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ما محصور به جغرافیای ایران اسلامی نبوده و نیست، امروز باید فرای دستاوردهای در حوزه ملی توجه کنیم.
وی افزود: ما در شرایطی هستیم که یک جبهه دشمنی از روز نخست با پیروزی انقلاب اسلامی شکل گرفته و در یک روند افزاینده دولتهای سلطهگر با محوریت آمریکا به سبب از دست دادن منافع خود به جمهوری اسلامی ایران تهاجم میکنند، جبهه دوم نیز دولتهای غیر مردمی که بر مسلمان منطقه حکومت کرده و به سبب رسوایی راهی جز همراهی با دولتهای سلطه گر ندارند.
فرزندی گفت: ضلع سوم دشمنی با جمهوری اسلامی ایران جریانهای فرصت طلبی هستند که در طول تاریخ بوده و با خالی کردن امید از دلها، ملتها را میترسانند ولی به محض پیروزی ملتها شرایط را برای فرصت طلبی و مصادره حرکت مردم آماده میکنند.
رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سپاه با طرح این پرسش که آیا حوادث مربوط به ترکیه یکی از جریانهای فرصت طلب نیست، اظهار داشت: آیا جریان اخوان المسلمین و الازهر مصر واقعا توانستند از این فرصت طلبی دوری کنند؟ و آیا جریانهای علیه مقاومت در سوریه فضا را برای سوء استفاده آماده نکردند؟
وی ادامه داد: ملت ایران به سبب حقانیت خود یک جریان امیدی را در دل مردم جهان به ویژه ملت مسلمان ایجاد کرده و امروز این گستره به گونهای عمق یافته که جریان امید به یک جبهه مقاومت تبدیل شده است و اگر بدون در نظر گرفتن زنجیره مقاومت خود را در محک ارزیابی قرار دهیم نتوانستیم واقعیتها را درک کنیم.
فرزندی با اشاره به پذیرش قطعنامه 598 بر ضرورت توجه به مسائل تحلیلی این قطعنامه اشاره و خاطرنشان کرد: وقتی صدام وارد جنگ شد ما تنها 250 هزار نیروی مسلح آماده داشتیم، در حالی که دفاع مقدس جنگ همه دنیا علیه ایران اسلامی بود، دنیا میخواست نشان دهد که انقلاب تهدیدی برای جهانیان است، از اینرو در این جنگ چهل کشور حضور داشته و ما از 19 کشور دنیا اسیر داشتیم و کشورهای مختلف از هیچ نوع کمکی به صدام دریغ نمیکردند.
وی افزود: در دفاع مقدس دفاع مردمی همه جانبه صورت گرفت، به عنوان مثال فرزند مقام معظم رهبری و دیگر مسؤولان در جبهههای جنگ و خط مقدم بودند، فرمول موفقیت دفاع مقدس تلاش و کوشش با تکیه بر پشتوانه معنوی بود و امروز نیز دفاع باقی است.
رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سپاه با اشاره به سخن امام راحل مبنی بر اینکه «ما لحظهای از دفاع مقدس پشیمان نشدیم»، خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) فرمودند «آزادی افغانستان، لبنان و اسلام خواهی مردم آفریقا از دفاع مقدس ما است» باید این مسأله را تبیین کرد که وقتی مقام معظم رهبری مسأله آرمانخواهی را بیان میکنند یکی از عرصههای آن دفاع مقدس است.
وی تصریح کرد: امروز ما در شرایطی قرار داریم که دشمن متوسل به جنگ نرم شده است که خودباوری، اعتماد به نفس و رسیدن به یک ظرفیت ویژه مردمی و دینی به عنوان رمز موفق در این جنگ است، باید توجه کرد که شاید بیان مذاکره نیز از اهداف دشمنان با مثلث شوم دشمنی است.
فرزندی گفت: ما در شرایط هستیم که دشمن به عمق پنهان جبهه خود روی آورده است، نباید قبول کنیم که تنها در جنگ فرهنگی هستیم، فرهنگ پایه اقدامات دشمن نیست بلکه آنها به دنبال از بین بردن فرهنگ هستند.
رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سپاه با بیان اینکه حرکت و بیداری ملت مصر و تونس مردمی بود ولی این حرکت در سوریه تحمیلی و برونزار است، بیان داشت: در طول دفاع مقدس تنها کشور عربی که از ما حمایت میکرد سوریه بود و در برخی موارد نیز قذافی کمکهایی میکرد.
وی ادامه داد: بشار اسد در مقابل جریان عبری، عربی و غربی تنها میتوانست یک ماه دوام داشته باشد، اما حضور معنوی انقلاب اسلامی ایران و فیزیکی حزبالله سبب حفظ سوریه شده است؛ ترس آمریکاییها از سوریه نیست بلکه از حزبالله و جمهوری اسلامی ایران است.
فرزندی با اشاره به گستردگی ابعاد جنگ هوشمند در دنیای امروز خاطرنشان کرد: چارهای نداریم جز این که جنگ نرم و هوشمند را درک کنیم، اگر ما واقعیتهای اجتماعی را نشناسیم در جنگ هوشمند نمیتوانیم پیروز شویم و دشمن به دنبال این است که با غرش، تهدید نظامی و فشار اقتصادی نشان دهد ما از مواضع خود کوتاه آمدیم.
وی در پایان اظهار داشت: آمادگی برای جنگ هوشمند از مسائلی است که باید توجه کرد، وضع دانشگاهها خوب نیست و باید توجه داشت که در عرصه جنگ هوشمند وظیفه اساتید بسیجی مضاعف است./993/پ202/ی