۱۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۹
کد خبر: ۱۸۶۸۴۱
نماینده مردم زابل در مجلس:

عمر شهید لک‌زایی صرف دفاع از حریم ولایت شد

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی یکی از بارزترین صفات شهید لک‌زایی را اخلاص وی دانست و گفت: شهید لک‌زایی تمام وقت خود را برای دفاع از حریم ولایت صرف کرد و در این راه از تمام حقوق خود به طور کامل گذشت.
سيد باقر حسيني، نماينده مردم زابل
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سید باقر حسینی نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز در همایش حبیت دل‌ها(یادواره گرامی‌داشت سردار پاسدار شهید حبیب لک‌زایی) در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، گفت: تلاش و مجهادت در راه خدا انسان را به مقام محسنین می‌رساند.
وی یکی از بارزترین صفات شهید لک‌زایی را اخلاص دانست و ابراز کرد: شهید لک‌زایی به خاطر اخلاص محبوب و مورد اعتماد رزمندگان و بسیجیان دوران جنگ تحمیلی بود.
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش تأثیرگذار شهید لک‌زایی در دفاع مقدس، اظهار کرد: شهید لک‌زایی در ترغیب و تشویق جوانان در راه دفاع از انقلاب اسلامی نقش مؤثری داشت.
حسینی تواضع، ساده زیستی و فروتنی شهید لک زایی را از دیگر صفات وی دانست و افزود: آن شهید بزرگوار در حالی که دارای جایگاه والایی بود اما زندگی او هیچ تغییری نسبت به گذشته‌اش نداشت.
وی گفت: تمام وقت شهید صرف دفاع و حمایت از نظام اسلامی شد و با زمان شناسی خود همیشه در خدمت نظام اسلامی بود.
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیت‌های علمی شهید لک‌زایی، خاطرنشان کرد: آن شهید بزرگوار اگر وارد مسائل سیاسی نمی‌شد قطعا در جهان علمی جزء برجسته ترین افراد می شد.
حسینی با بیان این‌که شهید لک‌زایی جهادگری پرشور بود، گفت:‌ آن شهید بزرگوار در هر عرصه‌ای که احساس نیاز می‌کرد ورود پیدا کرده و خدمت رسانی می‌کرد.
وی ادامه داد: شهید لک‌زایی تمام وقت خود را برای دفاع از حریم ولایت صرف کرد و در این راه از تمام حقوق خود به طور کامل گذشت.
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که هدف همه شهدا حمایت از ولایت بود، ابراز کرد: در وصیت نامه همه شهدا تبعیت از ولایت مشاهده می‌شود و ما باید تداوم بخش راه و سیره آنها باشیم./927/پ202/ج  
ارسال نظرات