۱۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۹
کد خبر: ۱۸۶۸۶۱
استاد حوزه و دانشگاه:

نباید به حضور ماهواره در خانه‌ها خوشبین بود

خبرگزاری رسا ـ کارشناس و مبلغ حوزوی با اشاره به این‌که ماهواره ذائقه‌های انسان را تغییر می‌دهد و او را به صورت حیوانی می‌کند، اظهار کرد: اگر کسی در خانه ماهواره داشت، حتما از آن استفاده می‌کند و تعداد افراد کمی هستند که به دیدن شبکه‌های غیراخلاقی روی نیاورند و نباید به ماهواره خوشبین بود.
حجت‌الاسلام سيد عليرضا تراشيون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت‌الاسلام سیدعلیرضا تراشیون، کارشناس و مشاور حوزوی، عصر روز گذشته در اولین نشست علمی با موضوع آسیب‌شناسی رسانه که در دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان برگزار شد، گفت: امروز در کشور 3 هزار کانال ماهواره‌ای درکشور دریافت می‌شود که این شبکه‌ها در سه زمینه اعتقادی، سیاسی و پرنو فعالیت می‌کنند، امروز تعداد وب سایت‌ها و وب‌لاگ‌ها از مرز یک میلیارد عبور کرده است.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این‌که ماهواره امروز به دنبال آن است که قبح برخی از رفتارهای جنسی را از میان ببرد، خاطرنشان کرد: دشمنان با پخش کلیپ‌های پرنو و به صورت آنلاین به دنبال آن است که قبح رفتارهای جنسی را از میان ببرند.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات لاینحل در کشور ما بحث ماهواره است، فضای ماهواره امروز فضای مناسبی برای حضور در خانه‌ها نیست و آسیب‌هایی هم دارد و وظیفه ما در این موضوع آگاهی‌دهی است.

حجت‌الاسلام تراشیون ابراز کرد: شهید آوینی می‌گوید ماهواره‌ها می‌آید و ما باید خانه‌هایمان را در دامنه آتش‌نشان بنا کنیم، یعنی آن ماهواره می‌آید و ما باید خودمان را مستحکم کنیم، انسان حریص است و اگر ماهواره گرفت نمی‌توان از آن استفاده نکرد.

وی با بیان این‌که ماهواره ذائقه‌های انسان را تغییر می‌دهد و او را به صورت حیوانی می‌کند، اظهار کرد: اگر کسی در خانه ماهواره داشت، حتما از آن استفاده می‌کند و تعداد افراد کمی هستند که به دیدن شبکه‌های غیراخلاقی روی نیاورند و نباید به ماهواره خوشبین بود.

کارشناس و مشاور حوزوی اظهار کرد: شبکه فارسی وان به دنبال آن است که نظام خانواده اسلامی را در میان فارسی‌زبانان به اضمحلال برساند، و آنان به دنبال آن هستند که ده شبکه فارسی ایجاد کنند و متأسفانه باید گفت در ایران موفق بوده‌اند.

وی با اشاره به این‌که یک جاهایی رسانه داخلی و ملی ما مانند برنامه‌های معرفتی دانشگاه است، ابراز کرد: عمده آسیب‌های رسانه ملی در حوزه نمایش و فیلم و سریال است، اول باید توجه داشت که در حوزه رسانه رشته‌ای با گرایش رسانه و اسلام نداریم.

حجت‌الاسلام تراشیون ادامه داد: اگر فردی وارد رشته‌های مختلف سینمایی هم‌چون تهیه‌کنندگی، سینما و مانند آن وارد شود، سر سفره غرب می‌نشیند، یعنی باید گفت از اسلام و قرآن استفاده نمی‌کنیم و باید دانست که اسلام ضعیف نیست.

وی خاطرنشان کرد: باید گفت که امروز پاک‌ترین رسانه در اختیار ما است، اما هنوز به حد نظام اسلامی نرسیده است، کسانی در حوزه رسانه کار می‌کنند که با مبانی اسلامی و با مبانی تربیتی آشنا نیستند.

وی ادامه داد: رسانه‌ها آسیب‌هایی در حوزه خانواده و تربیت دارند و نباید انتظار داشت که این آسیب‌ها به صورت آشکار در خانواده ظهور و بروز بیابد، بلکه گاه به صورت ذهنی و در درون خود انسان‌ها قرار می‌گیرد.

حجت‌الاسلام تراشیون اظهار کرد: باید به عرصه انتقاد منصفانه از رسانه پرداخت، البته باید در میان مردم به آگاهی‌بخشی پرداخت، یکی از آسیب‌های رسانه در حوزه خانواده این است که لایه‌های مشکلات خانوادگی بدون ارائه راهکارهای کارشناسانه مطرح می‌شود.

وی با اشاره به این‌که گاه ما در سریال‌ها و فیلم‌ها مدت زیادی را به طرح مشکل و مسأله می‌پردازیم اما یک قسمت یا دو قسمت را به حل مشکل اختصاص می‌دهیم، ابراز کرد: آن جایی هم که برخی ورود به حل مسأله می‌کنند، نگاهشان کارشناسانه نیست.

استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: یکی از ایده‌ها در حوزه رسانه این است که نباید همواره منفی را نشان بدهیم، نباید برای اصلاح رفتار مخاطب لزوما رفتار منفی بیان شود، بلکه باید رفتار مثبت و درست برای مخاطبان گفته شود./914/پ202/س

ارسال نظرات