روحانیان مرزبانان اعتقادی جامعه هستند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حضرت آیت الله حسین نوری همدانی، شامگاه شنبه در جمع طلاب و روحانیان در سالن ولایت اردبیل، گفت: علما در دو مرحله، در میدان جهاد واقعی حضور پیدا کرده و تلاش می کنند تا با هرگونه انحراف و انحطاط مبارزه کنند.
وی افزود: مرحله اول، شامل دوران طلبگی است و این دوران پربرکتترین زمان حیات یک روحانی است و رهبر فرزانه انقلاب نیز همیشه به دوران طلبگی و فضایل کسب شده در آن افتخار می کنند.
حضرت آیت الله نوری همدانی به اهمیت وظایف روحانیان در تربیت دینی جامعه اشاره کرد و اظهار داشت: هدف روحانیان، هدایت و تبلیغ دینی و معرفتی است، چرا که یکی از وظایف اصلی روحانیان، تبلیغ دین و هدایت افراد جامعه در مسیر سعادت است که در این باب باید گامهای اساسی و جدی برداشته شود.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: روحانیان باید در فراگیری ادبیات فارسی و همچنین عربی در دوران طلبگی اهتمام جدی داشته باشند، چرا که شایسته نیست یک طلبه و روحانی از زیباییهای فن بیان و برجستهگویی در حوزههای دینی و معرفتی غفلت کند.
وی تصریح کرد: روحانیان در طول تاریخ، همواره مرزبانان اعتقادی جامعه از افکار و اندیشههای انحرافی بودند تا در جامعه انحراف ایجاد نشود و این امر به دلیل درک عمیق مسائل اجتماعی و سیاسی روحانیان و علما است.
حضرت آیت الله نوری همدانی با اشاره به معنای کلمه فقه، افزود: فقه یعنی درک عمیق و وسیع از اسلام و آموزههای آن و امروز پرچم فقه و فقاهت به همت علما و روحانیان برای مبارزه با مستکبران روزگار به اهتزاز درآمده است.
این مرجع تقلید تصریح کرد: امروز انقلاب اسلامی ایران پرچمدار نظام ولایت فقیه و برخاسته از آموزههای حقیقی دین اسلام است و هر پرچمی غیر از این در سرزمین برافراشته شود، محکوم به فناست.
وی تصریح کرد: طلاب و روحانیان باید افزون بر مجهز شدن به قدرت علم، تدبیر و بصیرت، به آموزههای دینی و ارزشی نیز مجهز باشند.
حضرت آیت الله نوری همدانی خاطرنشان کرد: طلاب و روحانیان باید در انجام فرایض و عبادت شبانه بکوشند، چرا که لذت در امور معرفتی و دینی در شب زندهداری است.
وی اظهار داشت: علمای شیعه وظیفه بزرگ احیای فرهنگ اهل بیت در جامعه اسلامی را برعهده دارند و با تمام وجود سعی میکنند بستر و زمینه ظهور امام عصر (عج) را فراهم کنند.
حضرت آیت الله نوری همدانی تداوم امامت را عامل سعادت جامعه دانست و گفت: پیامبر بزرگوار اسلام در آخرین حج خود و به دستور خداوند متعال، امام علی (ع) را به عنوان ولی جامعه اسلامی و جانشین خود معرفی کرد تا جامعه اسلامی بدون ولی و سرپرست نباشد. /937/پ202/ج