۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰
کد خبر: ۱۸۹۱۱۷

برنامه های اداره کل اوقاف چهارمحال و بختیاری در ماه محرم تشریح شد

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری به برگزاری مراسم نوحه‌سرایی، زیارت عاشورا و برپایی خیمه معرفت در ایام ماه محرم در امامزادگان، تکایا و حسینیه‌های استان چهارمحال و بختیاری اشاره کرد و گفت: نمایشگاه بصیرت عاشورایی همانند سال‌های قبل در حاشیه برگزاری مراسم دسته‌روی برگزار می‌شود.
حجت الاسلام طباطبايي

حجت الاسلام سیدمحمد طباطبایی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه چهارمحال و بختیاری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، به تشریح برنامه های این اداره کل در ایام محرم پرداخت و اظهار داشت: ماه محرم بهترین فرصت برای تقویت امر به معروف ‌و ‌نهی از منکر در جامعه است.

 

حجت الاسلام طباطبایی با اشاره به این که حماسه حسینی چون خورشیدی عالمتاب بر همه جهان درخشندگی و فروزندگی دارد، تصریح کرد: محرم فریاد عدالت در تیرگی ستم بود که حیات تازه‌ای در عالم اسلام به وجود آورد.

 

وی با برشمردن ویژگی‌های فرهنگ عاشورا و محرم بر ضرورت حفظ و احیا و برگزاری عزاداری‌های سنتی تأکید کرد.

 

مدیر کل اوقاف چهارمحال و بختیاری استمرار نبوت، احیاء و زنده نگه‌داشتن دین توسط امام حسین(ع) را بزرگترین درس برای ولایت‌پذیری و ولایتمداری برشمرد و خاطرنشان کرد: همزمان با دهه اول ماه محرم، ویژه‌ برنامه بصیرت عاشورایی به منظور تعظیم فرهنگ عاشورا و ترویج شعائر اهل بیت(ع) در امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص استان برگزار می‌شود.

 

حجت الاسلام طباطبایی به برگزاری مراسم نوحه‌سرایی، زیارت عاشورا و برپایی خیمه معرفت در ایام ماه محرم در امامزادگان، تکایا و حسینیه‌های استان چهارمحال و بختیاری اشاره کرد و اظهار داشت: نمایشگاه بصیرت عاشورایی همانند سال‌های قبل در حاشیه برگزاری مراسم دسته‌روی برگزار می‌شود.

 

وی به برگزاری آیین شام غریبان و خیمه‌سوزان در امامزادگان و بقاع متبرکه استان اشاره کرد و افزود: این مراسم با حضور هزاران عزادار امام حسین(ع) مانند سال‌های گذشته برگزار می‌شود.

 

این مقام مسؤول همچنین از اعزام 45 مبلغ ویژه ایام محرم به بقاع متبرکه دور دست و محروم استان خبر داد و گفت: هزینه استقرار و تأمین مخارج این روحانیان از سوی معاونت اعزام مبلغ این نهاد و از محل اجرای عواید موقوفات که برای تبلیغ و زنده نگهداشتن ایام محرم وقف شده است تأمین خواهد شد./9457/ت303/ب

ارسال نظرات