نیازمند جهاد فرهنگی در اجرای امر به معروف و نهی از منکر هستیم

حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن حسن زاده، امام جمعه موقت اهواز، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر سبب آبادانی شهر ها می شود، اظهارداشت: جامعه ای که معروف در آن زنده شده، مردم به معروف دعوت شوند، معروف ها در جامعه ارزش شمرده شوند و منکرات ترک شوند و زشتی ها جایگاهی نداشته باشند آن جامعه یک جامعه آباد است.
وی افزود: از دیدگاه اجتماعی مهمترین اثر امر به معروف و نهی از منکر آبادانی شهرها و مناطق و از نظر فردی نیز رسیدن انسان به تعالی و دور شدن از شیطان است.
حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده درباره عوامل چشم پوشی مردم از امر به معروف و نهی از منکر در جامعه گفت: از عوامل چشم پوشی مردم نسبت به امر به معروف و نهی از منکر می توان به رودر بایستی ها، تعارفات، به فکر موقعیت خود بودن و از چشم دیگران افتادن اشاره کرد که سبب شده تا ما بیش از آن که متعهد به انجام تکلیف الهی باشیم، موقعیت ظاهری و اجتماعی خود را حفظ کنیم.
معاون پژوهشی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) ادامه داد: در چنین جامعه ای منکر انجام می شود و مورد نهی قرار نمی گیرد، آنچه که معروف است ترک شده و به آن امر نمی شود و حفظ موقعیت اجتماعی بر انجام تکلیف الهی ترجیح داده می شود.
وی افزود: نیازمند جهاد فرهنگی در اجرای امر به معروف و نهی از منکر هستیم و مسؤولان نیز باید از آمران به معروف وناهیان از منکر در جامعه حمایت کنند.
حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده با اشاره به اینکه در طول تاریخ شاهد دوری این فریضه از جایگاه اصلی خود بودیم تصریح کرد: در جمهوری اسلامی ایران و در راستای نشر فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کارهای خوبی انجام شده و ما از مسؤولان به سبب انجام آنها قدردانی می کنیم، اما کارهای انجام نشده بسیار بیشتر از کارهای انجام شده است و همکاری و همراهی مسؤولان را می طلبد تا بتوانیم این فریضه را در جامعه نهادینه کنیم.
امام جمعه موقت اهواز به جایگاه حوزه علمیه و دیگر دستگاه های فرهنگی در نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه گفت: فرهنگ سازی توسط حوزه های علمیه، مبلغان و رسانه های جمعی باید گسترده تر شده و دستگاه های امنیتی و قضایی در نظام جمهوری اسلامی از آمر به معروف و ناهی از منکر حمایت کنند./9462/ت302/س