۰۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۶
کد خبر: ۱۹۰۸۱۹
سرپرست معاونت آمار و بررسی حوزه‌های علمیه:

گسترش مدارس علمیه نیازمند توازن و هماهنگی است

خبرگزاری رسا ـ سرپرست معاونت آمار و بررسی حوزه‌های علمیه با بیان این‌که با بیان این‌که توسعه مدارس علمیه نیازمند توازن و هماهنگی است، گفت: کوتاهی، عدم احساس وظیفه در امور و عدم برنامه‌ریزی صحیح و عملیاتی در حوزه سبب می‌شود حرکت به سوی کمبودها و خلأها افزایش پیدا کند.
حجت‌الاسلام محمد فاضل، سرپرست معاونت آمار و بررسي حوزه‌هاي علميه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام محمد فاضل، سرپرست معاونت آمار و بررسی حوزه‌های علمیه ظهر امروز در نشست مدیران استان‌ها و شهرستان‌های زیر نظر مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، با بیان این‌که یک مدرسه نمونه می‌تواند کارکردهای متفاوتی داشته باشد، گفت: آموزش، پژوهش، تأدیب، تهذیب و تبلیغ از انواع این کارکردها است ولی این موارد ممکن است دچار آسیب بشود.

وی افزود: برنامه‌‌های حوزه خوب است ولی نقص‌ها و کمبودهایی هم دارد که باید برطرف شود و یکی از آن‌ها عدم توازن برنامه‌ها و فعالیت‌ها است.

سرپرست معاونت آمار و بررسی حوزه‌های علمیه با بیان این‌که توسعه مدارس علمیه نیازمند توازن و هماهنگی است، اظهار داشت: آموزش، پژوهش، تبلیغ، تهذیب و تأدیب باید در مدارس علمیه در حد مساوی باشد و در کنار هم رشد را نشان دهد و این نباشد که مدرسه‌ای از یک یا چند جنبه رشد داشته باشد ولی جنبه‌های دیگر آن ناقص بماند.

وی ادامه داد: کوتاهی، عدم احساس وظیفه در امور و عدم برنامه‌ریزی صحیح و عملیاتی در حوزه سبب می‌شود حرکت به سوی کمبودها و خلأها افزایش پیدا کند و مدرسه علمیه را به مشکلات بزرگی دچار کند.

حجت‌الاسلام فاضل با اشاره به این‌که در 20 یا 30 سال گذشته ورود صدا و سیما، طنز و فیلم به عرصه روحانیت و حوزه‌های علمیه ممنوع بود، خاطرنشان کرد: ولی در جامعه کنونی شاهد هستیم که برخی افراد با ورود به این عرصه، فضای جامعه را ملتهب کرده‌اند و فیلم‌های تولید می‌کنند که در آن روحانی را به شکل دیگری جلوه می‌دهند و به نوعی حرمت لباس پیامبر(ص) را زیر سؤال برده‌اند که این مطلب نشان از بی‌توجهی ما روحانیان به مسأله و جایگاه خود و لباس مقدس پیامبر(ص) در سطح جامعه دارد.

وی تصریح کرد: اگر ما از این حوزه و مسؤولیتی که بر دوشمان گذاشته شده به درستی محافظت نکنیم اوضاع بدتر و ملتهب‌تر از این خواهد شد و برخی افراد سودجو چهره حوزه و روحانیت را به شدت تخریب می‌کنند.

سرپرست معاونت آمار و بررسی حوزه‌های علمیه با تأکید بر این‌که باید در مقابل حرکات دشمنان هوشیاری کامل داشته باشیم، بیان داشت: باید بسیار مراقب تحرکات دشمنان حوزه و روحانیت بوده و ضربه نخوریم و شأن این لباس مقدس و زی طلبگی را رعایت کنیم.

وی فرهنگ‌سازی در جامعه را امری مهم دانست و افزود: قداست لباس ما روحانیان بسیار بالاست و باید با فرهنگ‌سازی اقشار مردم را نسبت به اهمیت و قداست لباس پیامبر اکرم(ص) آگاه کنیم، چون در جامعه کنونی ما هزار دوست کم و یک دشمن بسیار است.

حجت الاسلام فاضل با اشاره به اهمیت حرمت حوزه‌های علمیه و لباس مقدس روحانیت، گفت: باید به این مطلب توجه داشته باشیم که ما روحانیان زیر ذره‌بین مردم هستیم و اگر کوچک‌ترین اشتباه و نقصی در ما پدیدار شود لباس سفید و پاک پیامبر(ص) را لکه‌دار خواهد کرد.

وی با بیان این‌که متأسفانه در جامعه امروز فحاشی و بددهنی رایج شده است، ابراز داشت: متأسفانه افراد بسیار قلیلی در لباس مقدس روحانیت از این گونه رفتارها دارند و این در حالی است که در بسیاری از روایات اهل‌بیت(ع) فحاشی و بددهنی امری مذموم شمرده شده و دوری از آن مورد تأکید قرار گرفته است.

سرپرست معاونت آمار و بررسی حوزه‌های علمیه در پایان تصریح کرد: پرورش و تربیت یک نسل خوب در گرو داشتن امکانات کامل نیست بلکه با توجه به روایات و سخنان ائمه معصومین(ع) با امکانات کم نیز می‌شود نسلی خوب و شایسته تربیت کرد چون مهم اخلاق و تربیت افراد است./907/پ202/ن

ارسال نظرات