فعالیت 181 دانشپژوه در دانشکده علوم قرآنی مازندران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام محمود ابوترابی، رییس دانشکده علوم قرآنی مازندران، ظهر امروز در نخستین همایش تجلیل از خادمان و فعالان قرآن کریم آمل که در سالن اجتماعات علامه محمدتقی آملی دانشکده علوم قرآنی این شهرستان برگزار شد با تسلیت ایام سوگواری شهادت امام حسین(ع) است، گفت: سرور و سالار شهیدان و یارانشان در آن مقطع زمانی در راستای احیای فرهنگ قرآنی و اسلامی تلاش داشتند.
حجت الاسلام ابوترابی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که 22 دانشکده علوم قرآنی در کشور مشغول فعالیت است، بیان داشت: این دانشکده با دارا بودن 181 دانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و 27 استاد توانسته است به عنوان دانشکده های برتر علوم قرآنی کشور باشد.
وی با اشاره به این که ترویج فرهنگ قرآن و اهل بیت زمینه ساز ترویج خوبی ها در جامعه است، بیان داشت: باید اهتمام ارزنده ای در راستای پاسداشت تلاش های فعالان قرآنی که این رسالت والا و گرانقدر را بر عهده دارند وجود داشته باشد.
حجت الاسلام ابوترابی با تاکید بر این که دلدادگی به فرهنگ قرآنی ضامن تعالی انسان است، خاطرنشان کرد: فعالان قرآنی نقش ارزنده ای در ترویج تعالیم الهی و فرهنگ قرآنی دارند.
رییس دانشکده علوم قرآنی مازندران با تاکید بر این که توجه به قرآن زمینه ساز تعالی جامعه می شود، افزود: امروز در مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان که از پیشرفته ترین ابزار برای خروج جوانان ما از مسیر الهی استفاده می شود، توجه و توسل به این کتاب آسمانی می تواند خنثی کننده همه نقشه ها و برنامه های آنان باشد.
رییس دانشکده علوم قرآنی مازندران با بیان این که قرآن کلام خداوند کریم و معجزه پیامبر اکرم(ص) است که برای هدایت انسانها و دستیابی به زندگی سعادتمندانه و با نشاط به سوی ما آمده است، خاطرنشان کرد: این کتاب آسمانی راهگشای زندگی انسانها در همه مکانها و زمانها است که می تواند انسان را به بالاترین مراتب و درجات رهنمون کند.
وی با اشاره به این که قرآن نوری است که انسان باید بهره کافی را از آن ببرد، گفت: این کتاب آسمانی باید زمینه ای برای تهذیب نفس و تکامل معنوی در انسان باشد.950/پ203/س