استاد حوزه و دانشگاه:
9 دی رفراندوم دفاع از نظام و انقلاب است
خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه گفت: علیرغم این که فتنه88 یک عمل زشت بود و در جزئیات لطماتی را وارد کرد اما در کل یک تجربه برای مردم شد و حضور حماسی و کم نظیر ملت ایران در حماسه 9 دی در واقع یک رفراندوم برای دفاع از نظام و انقلاب بود و ثابت کرد ملت ایران نسبت به نظام و رهبری پایبند هستند.
حجت الاسلام سیدمصطفی هاشمی، مدرس حوزه و دانشگاه، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، در رابطه با حماسه 9 دی گفت: بصیرت و آگاهی مردم بزرگترین عامل خلق حماسه 9 دی بود و آن چه در بصیرت مردم نقش داشت، رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب و حضور به موقع ملت در صحنه بود.
وی با بیان این که روشنگریهای مقام معظم رهبری در رابطه با فتنهگران و حضور بهموقع ملت ایران و ولایتمداری آن ها نقش مؤثری در خلق حماسه 9 دی داشت، اضافه کرد: در طول دوران انقلاب اسلامی در شرایط مختلف هرجا حضور مردم را داشتهایم و مردم حضور بهموقع داشتهاند، شاهد موفقیتهای چشمگیری بودهایم که نمونه آن را در جریان پیروزی انقلاب و مبارزه با رژیم ستمشاهی و جنگ تحمیلی عراق علیه ایران شاهد بودیم.
حجتالاسلام هاشمی ادامه داد: در جریان فتنه 88 افرادی که پشت صحنه و گرداننده فتنه بودند تصور کردند مردم نسبت به نظام و انقلاب دلسرد و زده شدهاند، بنابراین بحث رفراندوم را مستقیم و غیرمستقیم مطرح کردند.
استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: علیرغم این که این فتنه یک عمل زشت بود و در جزئیات لطماتی را وارد کرد اما در کل یک تجربه برای مردم شد و حضور حماسی و کم نظیر ملت ایران در حماسه 9 دی در واقع یک رفراندوم برای دفاع از نظام و انقلاب بود و ثابت کرد ملت ایران نسبت به نظام و رهبری پایبند هستند.
این مقام مسؤول به شباهتهای حضور حماسی مردم در 9 دی و حضور آنان در اوایل انقلاب اشاره و خاطرنشان کرد: در جریان انقلاب لازم بود، حضور مردم باشد تا رژیم ستمشاهی طاغوت بدانند مردم حامی انقلاب اسلامی هستند و نسبت به رژیم طاغوت تمایل و رغبتی ندارند و حضور آن ها به نوعی حمایت از انقلاب و پشت کردن به طاغوت بود؛ حضور مردم در 9 دی نیز حمایت از نظام و انقلاب بود.
حجتالاسلام هاشمی اضافه کرد: در جریان فتنه 88 این طور القاع شده بود که مردم نسبت به نظام تمایلی ندارند و میخواهند تغییر ایجاد شود و در شعارهایی که از زبان فتنهگران جاری میشد، بحث حذف اسلامیت از جمهوریت بود که حضور بهموقع و آگاهانه ملت در 9 دی در واقع یک «نه» به این تفکرات غلط بود.
وی به روشنگریهای رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: هر جا که رهنمودهای رهبر معظم انقلاب مورد توجه قرار گرفته به یاری و لطف پروردگار در آن مسائل پیشرفت داشتهایم و در مقابل هرجا نسبت به رهمنودهای رهبر بیتوجهی شده روزنه امیدی برای توطئه دشمنان داخلی و خارجی باز شده است که میطلبد مردم و مسؤولان همواره بیانات و رهنمودهای مقام معظم رهبری را نصبالعین خود قرار دهند.
مسؤول دفتر نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، آسیبشناسی جریان فتنه 88 را متذکر شد و افزود: باید تحلیلگران و اندیشمندان در خصوص جریان فتنه 88 و این که چه عاملی باعث ایجاد این فتنه شد و نقاط قوتی که باعث شد این فتنه خاموش شود، آسیب شناسی کنند.
وی در خصوص عمقبخشی به شعارهای مردم در جریان حماسه 9 دی خاطرنشان کرد: قرآن، مرور و تفکر و تعقل در زندگی گذشتگان را در آیاتی به مردم گوشزد کرده است تا از سرگذشت آنان عبرت بگیرند، بنابراین میطلبد ما نیز مروری بر فتنه 88 داشته باشیم که چه عاملی باعث شد فتنه 88 در کشور شکل بگیرد و این که چه عواملی باعث شد حماسه 9 دی در پاسخ به اهانت فتنهگران در تاریخ ثبت شود.
استاد حوزه علمیه شهرکرد با یادآوری این که مرور وقایع و رخدادهای مرتبط با فتنه 88 و حماسه تاریخی 9 دی و بیداری و بصیرت ملت، میتواند برای ما چراغ راهی باشد، بیان داشت: در جریان فتنه 88 یک سری هیجانات کاذب برای مردم ایجاد شد که با آگاهیبخشی به آنان توانستند حق را از باطل تشحیص دهند و با حضور آگاهانه و بهموقع خود حماسه عظیم و تاریخی 9 دی را خلق کنند./9457/ت302/ب
ارسال نظرات