۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۶
کد خبر: ۱۹۸۱۱۷
رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی:

گفت‌وگوی ادیان مسیر روشنی را برای ایجاد صلح و امنیت در جهان فراهم می‌کند

خبرگزاری رسا ـ رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به این‌که قدرت‌های استکباری و سلطه‌گر با تمام توان قصد ارائه تصویری ساختگی و دروغین از چهره ادیان دارند، گفت‌وگوی ادیان را بهترین وسیله برای ریشه کن کردن خشونت و افراطی گری دانست.
ابوذر ابراهيمي، رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، ابوذر ابراهیمی، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی عصر امروز شنبه بیست و ششم بهمن ماه در هفتمین دور نشست دینی مرکز گفت‌وگوی ادیان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و شورای جهانی کلیساها با عنوان «معنویت و مدرنیته» که در حسینیه این سازمان به مدت دو روز آغاز به‌کار کرد، با بیان این‌که به پیشنهاد رییس جمهور اسلامی ایران و در قطعنامه‌ای که به تصویب سازمان ملل متحد رسید، جهان به مقابله با خشونت و افراطی گری دعوت می‌شود، گفت: این پیشنهاد می‌تواند دروازه‌ای برای رسیدن به صلح و دوستی در دنیا باشد و علاوه بر اثبات حقانیت و صلح طلبی نظام اسلامی، مسیر روشنی برای ایجاد صلح و امنیت در جهان فراهم نماید و خشونت و افراطی گری را در دنیا ریشه کن کند، این مهم مگر با گفت‌وگو آن‌هم بین ادیان که در این زمینه وجوه مشترکی دارند، محقق نمی‌شود.

وی اظهار داشت: امروز جامعه جهانی با موجی از افراط گرایی، خشونت و هراسِ از دین مواجه است، موجی که قدرت‌های استکباری و سلطه‌گر آن را به راه انداخته و با تمام توان قصد ارائه تصویری ساختگی و دروغین از چهره ادیان دارند.

ابراهیمی برون رفت از چرخه نفرت و خشونت را تنها راه فرونشستن این موج دانست و بهترین وسیله برای تحقق آن را گفت‌وگو ارزیابی کرد و افزود: منطق گفت‌وگو همان روشی است که آغازگر آشنایی و گفت‌وگو بین مرکز گفت‌وگوی ادیان و مسؤولان و اعضای شورای جهانی کلیساها شد و امروز نیز ادامه دارد.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی «معنویت و مدرنیته» که عنوان اصلی این دور از گفت‌وگوها است را مورد اشاره قرار داد و گفت: مسلم است که معنویت همواره با ادیان قرین بوده است، به‌گونه‌ای که حتی امروز افراد با شنیدن واژه «معنویت» آن را از خدا که محور ادیان است، جدا نمی‌دانند، هرچند در این باب کم و بیش تفاوت‌هایی نیز در ادیان مختلف وجود دارد.

وی اظهار داشت: مدرنیته انسان سنتی را از سویی با چالش‌های جدی مواجه کرد و از سویی دیگر زمینه رشد و بالندگی بشر را فراهم ساخت.

ابراهیمی ابراز امیدواری کرد که این گفت‌وگوها بتواند ضمن ترسیم جایگاه «معنویت و مدرنیته» در اندیشه اسلامی و تفکر مسیحی به بررسی رابطه معنویت با علوم انسانی، تکنولوژی، فلسفه، امنیت، معیشت، هنر و سلامتِ مدرن از دیدگاه اسلام و مسیحیت بپردازند و به جمع‌بندی خوبی از آراء و نظرات اندیشمندانه برسد./956/پ202/ع

ارسال نظرات