تحقق رهنمودهای رهبری کشور را در مسیر توسعه و پیشرفت قرار می دهد
عزت الله یوسفیان ملا، رییس فراکسیون حقوق بشر مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل با بیان این که تعبیر و تفسیر در اقتصاد مقاومتی متفاوت بوده است، گفت: بعضی ها تصور براین بود که اقتصاد مقاومتی نیاز به قوانین و مقررات جدید دارد تا اقتصاد مقاومتی تعریف شود.
وی با بیان این که مقام معظم رهبری در سیاست های ابلاغ شده مسائلی همچون سرمایه گذاری سالم، کسب و کار، پولشویی، ارتقا سلامت اداری را به طور جدی مورد توجه قرار دادند، خاطرنشان کرد: اگر قوای سه گانه، مردم و سرمایه گذاران به این موارد عمل کنند کشور از نظر اقتصادی به نقطه ای خواهد رسید که در مقابل با هر هجمه اقتصادی و تحریمی که اتفاق بیافتد مقاوم و محکم خواهیم ایستاد.
نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس ادامه داد: عدم استفاده از اسراف، تبذیر و استفاده از کالاهای پر زرق و برق خارجی که تجمل گرایی و جز تشریفات زندگی فایده ای ندارد جز پایه های اقتصاد مقاومتی محسوب می شوند.
وی تحقق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص اقتصاد مقاومتی را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: تحقق رهنمودهای رهبر انقلاب کشور را در مسیر توسعه و پیشرفت قرار می دهد.
یوسفیان ملا با بیان این که اقتصاد مقاومتی کشور را در برابر تحریم های یک جانبه غرب واکسینه می کند، خاطرنشان کرد: در شرایطی که دشمنان نظام از همه ابزارهای خود برای تشدید تحریم ها علیه نظام اسلامی استفاده می کنند بهترین راه علاج دور زدن تحریم ها اقتصاد مقاومتی است.
نماینده آمل در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت وحدت و همدلی مسؤولان به منظور عملیاتی کردن رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کرد و گفت: مسؤولان باید بداخلاقی ها را کنار بگذارند و تنها به دنبال تحقق رهنمودهای رهبری باشند.
یوسفیان ملا با بیان این که همه باید روی نیاز واقعی در بخش اقتصاد توجه کنیم، تصریح کرد: باید از اسراف و تبذیر دراقتصاد خودداری کنیم و سرمایه گذاری را به سمت بخش اقتصادی سوق بدهیم تا با ایجاد اشتغال جلوی بیکاری رادرجامعه بگیریم.
وی با اشاره به این که سران سه قوه ازاین پیام استقبال خوبی کردند، اضافه کرد: اگر این اتفاقات بیافتد یقیین بدانید که فشارهای خارجی اقتصادی و فشارهای داخلی که ناشی از سیاست گذاری غلط در اقتصاد است دیگر نمی توانند مردم راملزم بکند به بعضی از خواسته های بیگانگان تن در دهیم.
رییس فراکسیون حقوق بشر مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی اجرائی شود دیگر خط ونشان های که در قالب تحریم و غیر تحریم برنامه ریزی می کردند این ترفندها خنثی می شود و اقتصاد مقاومتی بدون توجه به سیاست گذاری خارجی تعیین کننده سیاست خارجی اقتصاد به عنوان سیاست گذاری داخلی خواهد بود یعنی از حالت تدافعی و انفعالی اقتصاد کشور خارج و به حالت تهاجمی وحالت بی نیازی به خودش می گیرد.
نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس با بیان این که نگاه واقعی در اقتصاد مقاومتی، همان اقتصاد اسلامی ایرانی است و راهبرد پایدار همه برنامه ریزی های کشور خواهد بود افزود: اقتصاد مقاومتی به معنی انزوا نیست بلکه رویکرد برونگرا اما با توسعه درون زا و استفاده کامل از ظرفیت های داخلی دارد./950/ت302/ج