۱۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۶
کد خبر: ۱۹۹۶۹۸
مسؤول دبیرخانه کانون‌های مساجد چهارمحال و بختیاری:

احیای نقش تبلیغی کانون های فرهنگی و هنری مساجد ضروری است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی مساجد چهارمحال و بختیاری گفت: احیای نقش واقعی فرهنگی و تبلیغی مساجد و استفاده بهینه از امکانات و تأسیسات دستگاه‌های دولتی، هدایت و سازماندهی فعالیت‌های فرهنگی و هنری در مساجد تحت عنوان دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری در استان‎ها از اهداف تأسیس این کانون‌ها بود.
حجت الاسلام مراد يوسفي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام مراد یوسفی، مسؤول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد چهارمحال و بختیاری، پیش از ظهر امروز در همایش استانی کانون های فرهنگی هنری مساجد که به مناسبت بیست و یکمین سالروز تأسیس ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در مجموعه رفاهی لاله شهرکرد برگزار شد، با بیان این که مساجد در اسلام از اهمیت و عظمت والایی برخوردارند، اظهار داشت: از صدر اسلام تاکنون مساجد جزء لاینفک جامعه اسلامی بوده و پیامبر اسلام در بدو ورود به مدینه به احداث مسجد پرداخت و این نشان دهنده مسجد محور بودن جامعه اسلامی است.

وی با بیان این که نقطه قوت مساجد در گستردگی فعالیت‌های مساجد است، افزود: مساجد متناسب با موقعیت زمانی و نیاز جامعه، نقش‌های متفاوتی ایفا میکنند و همواره به عنوان سنگری مقاوم و دژی مستحکم برای مبارزه علیه دشمنان به شمار آمده و به عنوان عنصری بازدارنده جهت دست یابی به اهداف شومشان مطرح است.

حجت الاسلام یوسفی ادامه داد: احیای نقش واقعی فرهنگی و تبلیغی مساجد و استفاده بهینه از امکانات و تأسیسات دستگاه‌های دولتی، هدایت و سازماندهی فعالیت‌های فرهنگی و هنری در مساجد تحت عنوان دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری در استانها از اهداف تأسیس این کانون‌ها بود.

این مقام مسؤول تصریح کرد: برگزاری برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری با حفظ شأنیت مساجد از وظایف کانون‌ها است که این فعالیت‌ها باید منجر به جاری و ساری شدن نام خدا به بهترین وجه در مساجد شود.

مسؤول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد چهارمحال و بختیاری با بیان این که خدمت به اصحاب مسجد دارای اجر و پاداش والایی است، بیان کرد: شبکه عظیم کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، یکی از وسیع‌ترین و مؤثرترین مراکز فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی به شمار می‌رود که تاکنون مأمن صدها هزار نوجوان و جوان علاقه‌مند و مستعد بوده است.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خراسان شمالی در مورد کانون‌های مساجد، افزود: این بیانات نشان دهنده نگاه جدی مقام معظم رهبری به کانون‌ها و اهمیت این کانون‌ها در هدایت جوانان است.

حجت الاسلام یوسفی با اشاره به اهتمام ویژه ستاد عالی در افزایش تأسیس تعداد کانو‌ن‌ها در هر سال گفت: هر مسجدی در صورت آمادگی تمایل و ارایه درخواست کتبی به دبیرخانه‌ استان و با ارایه مدارک لازم می‌تواند به این شبکه اجتماعی مذهبی وارد و عضو شود.

این مقام مسؤول، تعداد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان را در حال حاضر  300کانون فرهنگی و هنری اعلام کرد و اظهار داشت: از این تعداد 190 کانون شهری است و تعداد کانون های روستایی استان نیز 110 کانون است.

مسؤول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد چهارمحال و بختیاری به کانون‌های تخصصی استان اشاره کرد و برون سپاری فعالیت‌ها از دبیرخانه را از اهداف تشکیل کانون‌های تخصصی اعلام کرد و گفت: 19 کانون تخصصی در مساجد استان با موضوعات ایثار و شهادت، کتابخانه‌ایی، آموزش، پژوهش، عترت، ولایت، مشاوره، ورزشی، مناسبت ها و همایش ها، قرآن و عترت، آی تی، عقاید اسلامی فعال هستند که به ارائه خدمات تخصصی می پردازند.

وی ساماندهی و حمایت از 29 خانه‌ نور با محوریت فعالیت‌های قرآنی، برگزاری نشست راهبردی فعالان عرصه فرهنگ و هنر در مساجد استان، بررسی و ارسال طرحهای استانی به ستاد عالی، برگزاری همایش نقش اصحاب فرهنگ و هنر و قرآن در تحقق حماسه سیاسی، برگزاری طرح قرآنی 1447 در استان و شرکت کانون‌های مساجد، برگزاری مراسم افطار در کانونهای مساجد به ویژه در دو مسجد شهرستان شهرکرد جهت پخش در برنامه 30 مسجد، 30 افطار شبکه قرآن و فعالیت 60 هسته پژوهشی در کانون‌های مساجد با محوریت پژوهش‌های مسجد محوری را از دیگر برنامه‌های دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان برشمرد./9457/پ202/ب

ارسال نظرات