۰۷ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۴:۳۴
کد خبر: ۲۰۲۳
به همت دانشکده مجازی علوم حدیث؛

نشست علمی بهره‌گیری از حدیث در علوم پزشکی برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ به همت دانشکده مجازی علوم حدیث، نشست علمی بهره‌گیری از حدیث در علوم پزشکی برگزار می‌شود.
حجت الاسلام سيد حميد حسيني رئيس دانشكده مجازي علوم حديث

حجت الاسلام سید حمید حسینی، رییس مرکز آموزش الکترونیکی دانشکده علوم حدیث، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا گفت: انجمن علمی علوم حدیث و پزشکی به عنوان یکی از انجمن‌های دانشجویی دانشکده مجازی علوم حدیث، در کنار نخستين جلسه مجمع عمومی خود، نشست علمی بهره‌گیری از علوم حدیث در دانش پزشکی را برگزار می‌کند.

وی در ادامه افزود: این نشست علمی که نخستین برنامه از مجموعه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی این انجمن به شمار می‌رود با هدف تبیین آموزه‌های پزشکی در احادیث نورانی اهل بیت(ع)‌ و زمینه‌سازی برای تحقیقات میان‌رشته‌ای از سوی متخصصان علوم پزشکی و علوم حدیث، برگزار می شود.

حجت الاسلام حسینی تأکید کرد: در این برنامه علاوه بر تبیین اهداف و برنامه‌های انجمن علمی علوم حدیث و پزشکی، برخی از اساتید صاحب‌نظر در زمینه دیدگاه‌های پزشکی اسلام به سخنرانی خواهند پرداخت.

وی یادآوری کرد: دکتر اصفهانی، سرپرست مرکز تحقیقات علوم قرآن، حدیث و طب دانشگاه علوم پزشکی تهران، با موضوع ویژگی‌ها، محتوا و مفهوم طب اسلامی، دکتر بوالهری، استاد و رییس انستیتو روان‌پزشکی تهران، با موضوع اسلام و سلامت روان و دکتر وجگانی، مدیر گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با موضوع ایمونولوژی در آموزه‌های اسلامی در این نشست علمی سخنرانی خواهند کرد.

رییس مرکز آموزش الکترونیکی دانشکده علوم حدیث، تأکید کرد: این نشست علمی، صورت پخش زندۀ اینترنتی از طریق نرم‌افزار کلاس‌های مجازی دانشکده علوم حدیث آنلاین پخش می‌شود.

علاقه مندان به شرکت در این نشست علمی می توانند از ساعت 9 تا 12.30 روز پنجشنبه 24 اردیبهشت ماه، به تالار شیخ طوسی دانشکده علوم حدیث به نشانی شهرری ـ ظلع جنوبی حرم مطهر حرم حضرت عبدالعظیم(ع) ـ دانشکده علوم حدیث مراجعه کنند.

گفتنی است، از ساعت 14 تا 16 همین روز نخستین نشست مجمع عمومی انجمن علمی علوم حدیث و پزشکی با حضور اعضای این انجمن و با هدف بررسی اساس‌نامه و برنامه‌های این انجمن دانشجویی در محل اتاق جلسات دانشکدۀ علوم حدیث برگزار خواهد شد.
ارسال نظرات