همایش تخصصی منشور علوی در اردبیل برگزار می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، رحیم انوری، مدیر بنیاد نهج البلاغه استان اردبیل، صبح امروز در جلسه هم اندیشی اعضای هیات علمی و کارگروه های تخصصی بنیاد نهج البلاغه استان اردبیل، به توسعه آموزش نهج البلاغه در جامعه تاکید کرد و گفت: اعتقاد داریم برای تاثیرگذاری بیشتر باید نهج البلاغه به بطن جامعه و در بین مردم ورود پیدا کند.
وی با اشاره به اجرای طرح های آموزشی مختلف در زمینه نهج البلاغه افزود: این بنیاد با اجرای طرح های مختلف و توسعه و ترویج آن توانسته است پس از خراسان رضوی و قم، سومین بنیاد فعال کشور شود.
انوری، فعالیت بنیاد نهج البلاغه استان را عاملی مهم در راستای زمینه سازی برای حضور بزرگان و صاحب نظران حوزه اندیشه و معارف علوی در استان اردبیل دانست و خاطرنشان کرد: برای رسیدن به خودسازى فردى و سازندگى زندگى اجتماعى آموزه های نهج البلاغه باید در جامعه ترویج و توسعه یابد.
مدیر بنیاد نهج البلاغه استان اردبیل، با اشاره به همکاری بسیار مناسب تبلیغات اسلامی استان در جهت اشاعه آموزه های نهج البلاغه در سطح استان، تصریح کرد: هم اکنون هفت هزار روحانی، پنج هزار قاری و مربی قرآن کریم، دو هزار و 200 عضو هیئت امنای مساجد و هزار و 400 هیات و موسسه فرهنگی و مذهبی با این نهاد همکاری می کنند که می توان از این ظرفیت در جهت توسعه آموزش های نهج البلاغه استفاده کرد.
وی به برنامه های این بنیاد به مناسبت سالروز میلاد امام علی (ع) اشاره کرد و گفت: همایش تخصصی منشور تربیت علوی، روز یک شنبه، بیست و یکم اردیبهشت ماه با حضور حجت الاسلام سید جمال الدین دین پرور، رییس بنیاد نهج البلاغه کشور در مجتمع ولایت اردبیل برگزار می شود.
انوری افزود: جلسات عمومی نهج البلاغه نیز در شب میلاد امام علی (ع) به صورت نمادین در کانون فرهنگی هنری بعثت اردبیل افتتاح می شود.
مدیر بنیاد نهج البلاغه استان، اظهار داشت: دفتر بنیاد نهج البلاغه شهرستان مشگین شهر با حضور حجت الاسلام دین پرور و مسؤولان استانی در روز بیستم اردیبهشت ماه در دانشگاه پیام نور این شهرستان افتتاح می شود.
این مسؤول، با تاکید بر سیاست های بنیاد نهج البلاغه استان مبنی بر ارتباط مستمر با علاقه مندان به حوزه معارف علوی گفت: پایگاه مجازی بنیاد به نشانی http://www.bnda.ir و سامانه پیامکی به شماره 10002807 به منظور ایجاد ارتباط نزدیکتر با شهروندان راه اندازی شده تا با تمام توان خود، الگوهای کاربردی نهج البلاغه را در سطوح مختلف زندگی مردم، جاری و ساری کنیم./937/پ202/ب