۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۶
کد خبر: ۲۰۶۱۱۱
امام جمعه قم:

سرنوشت کشور را به نتیجه مذاکرات گره نزنیم

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه قم با بیان این‌که پیشرفت ایران اسلامی با حرکت جهادی و با عزم دانشمندان جوان به دست آمده است، افزود: این رشد و پیشرفت ارزان به دست نیامده و مسأله‌ای نیست که به راحتی و با حرف دشمنان از دست برود.
حجت الاسلام و المسلمين سيد محمد سعيدي امام جمعه قم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی امام جمعه قم امروز ظهر در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه قم که در حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد، با اشاره به مذاکرات ایران با گروه 1+5 گفت: ایران در تلاش است در مذاکرات به توافقنامه نهایی برسد.
تداوم تحقیق و توسعه در برنامه هسته‌ای جزو خط قرمزهای ماست
وی افزود: باید در مذاکرات به این مطلب توجه شود که تداوم تحقیق و توسعه در برنامه هسته‌ای جزو خط قرمزهای ماست و به هیچ وجه نباید فعالیت‌های هسته‌ای محدود یا متوقف شود و در کنار این موضوع باید تعداد سانتریفیوژ‌ها به اندازه‌ای لحاظ شود که نیاز صلح آمیز کشور را تأمین کند.
امام جمعه قم اظهار داشت: یکی دیگر از خط قرمزهای ما، سطح غنی‌سازی و درصد آن بر حسب نیازهای حال و آینده است که باید لحاظ گردد، زیرا دشمنان نمی خواهند نیاز ما در این زمینه تأمین شود.
ماهیت آب سنگین اراک نباید تغییر کند
حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی در ادامه به نیروگاه آب سنگین اراک اشاره کرد و یادآور شد:ماهیت آب سنگین اراک نیز نباید تغییر کند و باید با روند سابق بر فعالیت خود ادامه دهد؛ همینطور مذاکره‌کنندگان باید این مسأله را مدنظر داشته باشند که ما غیر از بحث هسته‌ای هیچ بحث دیگری در مذاکرات با آمریکا و دیگر کشورها نداریم.
وی با بیان این‌که هدف ما از این مذاکرات ادامه فعالیت هسته‌ای و برداشتن تحریم‌های ظالمانه‌ای است که با فشار دولت‌های استکباری بر ایران تحمیل شده، خاطرنشان کرد: وزیر امور خارجه ما چنین مطرح کرده که اگر طرف‌های مقابل، حسن نیت داشته باشند به اهداف خود خواهیم رسید.
تولیت آستان مقدس فاطمه معصومه(س) تصریح کرد: ما ملت ایران در مذاکرات هسته‌ای به دنبال رسیدن به حقوق خود هستیم و نه بیش از حق خود چیزی می‌خواهیم و نه در این زمینه از حقوق خود کوتاه می‌آییم.
وی با اشاره به این‌که پیشرفت ایران اسلامی با حرکت جهادی و با عزم دانشمندان جوان خود به دست آمده است، افزود: این رشد و پیشرفت ارزان به دست نیامده و مسأله‌ای نیست که به راحتی و با حرف دشمنان از دست برود و حرف رهبر و ملت ایران این است که هیچ کس حق معامله بر سر دستاوردهای جمهوری اسلامی را ندارد.
مهم‌ترین اثر دانش هسته‌ای، تقویت اعتماد به نفس ملی است
حجت‌الاسلام والمسلمین با بیان این‌که دانش هسته‌ای برای مردم ایران استفاده‌های فراوانی دارد و مهم‌ترین اثر آن تقویت اعتماد به نفس ملی است، گفت: این اعتماد به نفس نشان داد ملت ایران هر چیزی را که اراده کند و بخواهد به یاری خدای متعال به دست می‌آورد.
وی ادامه داد: خواست و برنامه دشمنان ما در برابر اراده ملت این است که می‌خواهند به این ملت بباورانند که شما نمی‌توانید، ولی ملت ما به خواست خداوند همواره ثابت کرده است که می‌تواند و برای رسیدن به خواسته خود عقب‌نشینی نمی کند.
استکبار جهانی به ویژه آمریکا از الگو شدن جمهوری اسلامی در هراس است
امام جمعه قم با بیان این‌که استکبار جهانی به ویژه آمریکا از الگو شدن جمهوری اسلامی در هراس است، بیان داشت: خوشبختانه امروز شاهد هستیم که جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر نیروهای داخلی و به برکت آموزه‌های دینی و رهبری امام امت و مقام معظم رهبری و بامقاومت در راه استقلال و آزادی خود تبدیل به الگویی برای دیگران شده است.
وی قصد رسیدن به سلاح هسته‌ای را با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب به ویژه فتوای ممنوعیت استفاده از این نوع سلاح را امری منتفی دانست و خاطرنشان کرد: دشمنان نیز اذعان به این مطلب دارند که ایران به دنبال ساخت بمب اتم نیست ولی باز هم بر روی این مسأله تاکید می‌کنند چون راهی جز تهمت برای هجمه به ایران ندارند.
حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی ابراز داشت: رهبر معظم انقلاب با درایت و حکمت خود و با توجه به هجمه دشمنان راه مذاکره به شیوه جدید را مطرح کردند تا فضای جهانی را به سوی جمهوری اسلامی تغییر داده و ابتکار عمل را از دشمنان بگیرند.
اصل مذاکرات و تیم مذاکره‌کننده مورد تأیید است
وی با اشاره به این موضوع که اصل مذاکرات و تیم مذاکره‌کننده مورد تأیید است، تصریح کرد: هیچ کس نباید این موضع نظام را مورد تضعیف قرار دهد، البته مذاکره‌کنندگان هم باید مراقب باشند که نه خود از خط قرمز عبور کنند و نه به دشمنان اجازه عبور از این خطوط را بدهند.
نماینده ولی فقیه در استان قم در بخش دیگری از سخنان خود فرهنگ، اقتصاد و علم و فناوری را سه رکن پیشرفت برشمرد و افزود: عدول از هر یک از این سه رکن، ارکان دیگر را نیز با مشکل مواجه خواهد کرد و باید به این امر توجه کنیم که دشمنان از ابتدای انقلاب به دنبال نابودی ما بوده‌اند و عدم موفقیت آنها تاکنون با عنایات الهی بوده و از این پس هم خواهد بود.
سرنوشت کشور و رفع تحریم‌ها نباید به نتیجه مذاکرات گره زده شود
وی با اشاره به منویات رهبری اظهار داشت: مسؤولان کشور باید بدانند که سرنوشت کشور و رفع تحریم‌ها نباید به نتیجه مذاکرات گره زده شود و نیاز است برای برون‌رفت از این مسأله به اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبر معظم انقلاب تبیین شده رجوع شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی در پایان با اشاره به ایده ایران اسلامی مبنی بر عدم کاربرد راه حل نظامی در مسأله سوریه، یادآور شد: پس از هجمه‌های فراوان غربی‌ها علیه رژیم بشار اسد، همگان دریافته‌اند که راه حل ایران یعنی برگزاری انتخابات و روش صلح‌آمیز تنها راهکار برون‌رفت از مشکلات است./907/پ201/ج
ارسال نظرات