۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۳
کد خبر: ۲۰۸۱۸۴
امام جمعه بروجرد:

پیروزی جامعه در گرو تبعیت از رهبری است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه بروجرد گفت: با شرکت در مراسم ارتحال ملکوتی امام (ره)، ملت ایران نشان می دهند بر عهد و پیمانی که با رهبر خویش بسته‌اند، پایبند هستند.
پیروزی جامعه در گرو تبعیت از رهبری است

حجت‌الاسلام حسن ترابی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، با اشاره به فرارسیدن بیست و پنجمین سالگرد ارتحال ملکوتی بنیان گذار انقلاب، بیان داشت: دشمنان در صدد تغییر نگرش ملت ایران به آرمان‌های امام و انقلاب هستند.

وی افزود: برگزاری این گونه مراسم ها موجب ناکام ماندن دشمن در راستای رسیدن به اهداف شوم خویش می شود.

امام جمعه بروجرد با بیان این که بیش از دو هزار نفر از آحاد مردم بروجرد برای شرکت در مراسم رحلت امام (ره) به مرقد مطهر ایشان اعزام می‌شوند، افزود: ملت ایران با شرکت در این مراسم ها نشان می دهند بر عهد و پیمانی که با رهبر خویش بسته‌اند، پایبند هستند.

حجت الاسلام ترابی افزود: برگزاری مراسم‌های گوناگون ملی، مذهبی در کشور، بازتاب گسترده‌ای در کشورهای دیگر دارد.

وی با بیان این که اخلاقیات منحصر به فرد حضرت امام(ره) موجب تحول در جامعه اسلامی شد، تصریح کرد: این ویژگی ها برگرفته از سیره پیامبر(ص) بود.

پیروزی جامعه در گرو تبعیت از رهبری آن جامعه است

امام جمعه بروجرد با تأکید بر این که جوانان به قرآن و عترت توجه داشته باشند، خاطرنشان کرد: جوانان با حفظ وحدت و انسجام از رهبری جامعه تبعیت کنند، زیرا پیروزی جامعه در گرو تبعیت از رهبری جامعه است.

حجت الاسلام ترابی در ادامه تصریح کرد: در مجالس عزاداری ارتحال امام(ره) باید پیام انقلاب و خط مشی امام(ره) مطرح شود تا نوجوانان و جوانان با الگوگیری از رفتار و منش حضرت امام(ره) بتوانند راه آینده خویش را انتخاب کنند.

وی با بیان این که باید در برگزاری مراسم ارتحال امام (ره) خصوصیات و ویژگی های امام بیان شود، افزود: امام خمینی (ره) آیینه تمام نمای حق بودند.

امام جمعه بروجرد بیان داشت: در راستای زنده نگه‌داشتن آرمان‌ امام(ره) و نشر اندیشه‌های بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، مراسم سالروز عروج ملکوتی حضرت امام خمینی(ره)، 14 خردادماه در مسجد امام (ره) شهرستان بروجرد برگزار می‌شود./9451/ت302/ب

ارسال نظرات