۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۲۱۰۴۵۷

همایش «شهید چمران، بهترین الگوی مدیریت جهادی» در شهرکرد برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ مدیر استانی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری گفت: نیایش و بینش چمران، مبین این نکته است که وی قلب و عقل خویش را در درک ذات مقدس حضرت حق، یگانه ساخته بود و تن و روان خود را در معبد تلاش برای رسیدن به معبود به خدمت گرفته بود.
شهيد چمران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام یدالله رحمانی، مدیر استانی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری، صبح امروز در همایش «شهید چمران، بهترین الگوی مدیریت جهادی» که با حضور اساتید بسیجی دانشگاه های این استان، به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار شد، با اشاره به این که شهید چمران یکی از شخصیت‌های کم‌نظیر تاریخ معاصر است که در ابعاد مختلف می‌تواند برای افراد جامعه به‌ویژه جوانان عزیز الگو باشد، گفت: وی تندیس اخلاص و الگوی پرهیزکاری است.
 
وی افزود: شهید چمران با وجود موقعیت‌هایی که در آمریکا داشت و می‌توانست مانند بسیاری از افراد با عضویت در هیئت علمی دانشگاه‌های معتبر به امور علمی بپردازد و از زندگی طبیعی مرفه لذت ببرد، اما برای رضای خدا راهی جنوب لبنان شد و مبارزه با دشمنان اسلام را سرلوحه کار خود قرار داد، به‌طوری که مالک اشتر جنوب لبنان لقب گرفت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز جنگ تحمیلی با این که به‌عنوان وزیر دفاع بود، اما همچون سربازی فداکار راهی جبهه‌ها شد و حمزه کربلای خوزستان لقب یافت و در این راه هم به شهادت رسید.
 
این جانباز هشت سال دفاع مقدس استان‌ تصریح کرد: شهید چمران، با وجود مجاهدت‌های فراوان در راه خدا آنچنان غرق عرفان و مجذوب ذات الهی بود که تفکیک چمران فرمانده با چمران عارف کار بسیار سختی بود.
 
امام جمعه بلداجی با اشاره به این که نیایش و بینش چمران، مبین این نکته است که وی قلب و عقل خویش را در درک ذات مقدس حضرت حق، یگانه ساخته بود و تن و روان خود را در معبد تلاش برای رسیدن به معبود به خدمت گرفته بود، افزود: چنین تلاشی تمامی زندگی او را معنا بخشیده و به‌سوی هدفی مقدس هدایت می‌کرد و در این راه ذره‌ای آلودگی دنیا به هدف و کار و اعمال وی دخالت نداشت و آن چه بود خلوص و رضای خدا بود.
 
حجت الاسلام رحمانی ادامه داد: یادم می‌آید کتابی از خاطرات همسر ایشان خواندم که این چنین تعریف می‌کرد، یک شب شهید چمران را در خواب دیدم که بالای قله‌ای نورانی ایستاده و پس از صحبت، پرسید آیا می‌دانی به چه خاطر در بالای این قله هستم؟ به او گفتم: معلوم است، خیلی مجاهدت کرده‌ای و در راه خدا جنگیده‌ای، در ایران، لبنان و جاهای دیگر. گفت؛ نه فقط به‌خاطر خلوص این جایگاه را پیدا کرده‌ام.
 
مدرس حوزه و دانشگاه در ادامه به دو نمونه از راز و نیازهای شهید چمران اشاره کرد و گفت: شهید چمران محو معشوق و جذب محبوب خود بود، او در نیایش‌هایش می‌گفت: خدایا! می‌خواهم فقیری بی‌نیاز باشم که جاذبه‌های مادی زندگی، مرا از زیبایی و عظمت تو غافل نگرداند و می‌گفت؛ می‌خواهم آرام، بی سر و صدا، فقط برای خدا، تا آن جا که می‌توانم و قدرت دارم؛ به اسلام، به انقلاب و میهنم خدمت کنم و در این راه هیچ پاداشی از هیچ کس نمی‌خواهم.
 
این مقام مسؤول به شخصیت شهید چمران از نگاه امام راحل اشاره کرد و یادآور شد: امام(ره) نیز شهید چمران را خوب می‌شناختند و به همین خاطر بود که به وی اعتماد صددرصد داشتند و در شهادت آن شهید گرانقدر فرمودند؛ چمران عزیز با عقیده پاک و خالص غیروابسته به دستجات و گروه‌های سیاسی و عقیده به هدف بزرگ الهی، جهاد را در راه آن از آغاز زندگی شروع و به آن ختم کرد؛ او در حیات با نور معرفت و پیوستگی با خدا قدم نهاد و در راه آن به جهاد برخاست و جان خود را نثار کرد.
 
این محقق حوزه دفاع مقدس در پایان با اشاره به این که شهید چمران برای مسؤولان نیز بهترین الگو است، خاطرنشان کرد: توصیه شهید چمران که به مسؤولان آن زمان بود و برای زمان ما هم تازگی دارد، بی‌مناسبت نیست؛ آن شهید بزرگوار آرزو می‌کند که مسؤولان با آگاهی و عرفان کامل به وظایف خود عمل کنند، به خدا بیندیشند، برای خدا عمل کنند و خودخواهی و غرور و هوای نفس را زیر پا بگذارند./9457/پ202/ب
ارسال نظرات