۰۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۴
کد خبر: ۲۱۰۶۰۳
برادر شهید اژه ای:

شهید بهشتی به دنبال جذب اقشار مختلف جامعه بود

خبرگزاری رسا ـ برادر شهید علی اکبر اژه‌ای ضمن تصریح بر لزوم بررسی افکار و نگرش‌هاش شکل دهنده انقلاب اسلامی، گفت: در دورانی که برخی به دنبال تضاد مارکسیستی و دافعه در سیاست بودند شهید بهشتی به دنبال جذب اقشار مختلف به انقلاب اسلامی و آرمان‌های آن بود.
سالگرد هفتم تير سالروز شهادت شهيد بهشتي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام مهدی اژه­ای برادر شهید علی اکبر اژه­ای از شهدای واقعه هفتم تیر ظهر امروز در نشست خبری اداره تبلیغات اسلامی اصفهان به مناسبت بزرگداشت سالروز هفتم تیر و هفته قوه قضاییه، اظهار کرد: آراء و افکار شکل دهنده انقلاب اسلامی باید مورد بررسی قرار گیرد و ابعاد این نگرش­ها برای همگان به عنوان الگوهای فکری تبیین شود.

 

وی در ادامه تصریح کرد: آیت الله بروجردی، امام خمینی(ره) و آیت الله حائری یزدی سه شخصیتی بودند که پایه گذار انقلاب اسلامی و نابودی رژیم شاه بودند و برای درک شخصیت عظیم این مراجع بزرگ باید شاگردان و تربیت شدگان مکتب این شخصیت­های بزرگ را شناخت و اشخاصی مانند شهید بهشتی، شهید مطهری، آیت الله مکارم از جمله اشخاصی هستند که در مکتب این بزرگان تربیت شده اند.

 

حجت الاسلام اژه ای با اشاره به ابعاد مختلف شخصیتی شهید بهشتی، گفت: شهید بهشتی همواره به دنبال کسب علم بودند و از روح بزرگی در کسب علم و معارف دینی برخوردار بودند ضمن این که ایمان به هدف و ایمان به نصر الهی یکی از مهمترین و بارزترین نکات شخصیتی شهید بهشتی است و این بسیار مهم است که انسان در همه زمینه ها ایمان کامل داشته باشد.

 

وی عبودیت و بندگی خدا از دیگر ابعاد مهم شخصیتی شهید بهشتی دانست و خاطرنشان کرد: افراد مشرک، مریض و چند شخصیتی هستند و افراد موحد دارای شخصیتی واحد و روحی سالم که همین مسأله باعث ثبات قدم موحدین در راه خود شده است و علت رفتارهای خداپسندانه موحدین نیز ریشه در همین سلامت روحی دارد.

 

حجت الاسلام اژه­ای شهید آیته االه بهشتی را دارای اخلاق نبوی توصیف کرد و ابراز داشت: اخلاق نبوی در شهید بهشتی مشهود بود و شرایط محیط و مکان و زمان در این شهید بزرگوار تأثیری نداشت ضمن این که شهید بهشتی به اخلاق و اصول اخلاقی در فضای سیاسی بسیار انقیاد داشتند و در فضایی که برخی دچار تضاد مارکسیستی بودند شهید بهشتی به دنبال جذب بودند و هرگز به دنبال حذف نقاط مقابل خود و مخالفین خود نبودند./1304/پ203/ب4

ارسال نظرات