۰۷ تير ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۵
کد خبر: ۲۱۱۱۰۵
حجت الاسلام والمسلمین مروی:

حوزویان باید در مسائل روز نقش آفرین باشند

خبرگزاری رسا ـ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این که حوزه علمیه یک آکادمی علمی صرف نیست تا فارغ‌التحصیلان از مدرک آن استفاده کنند، گفت: حوزه علمیه رسالت شناخت، تبیین و تحقیق در دین، رفع شبهات و پاسخ به سؤالات دینی که همان رسالت انبیا و ائمه است را بر عهده دارد و ما نیز باید مطابق این هدف برنامه‌ریزی کنیم.
حجت الاسلام والمسلمين جواد مروي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین جواد مروی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در دیدار جمعی از مسؤولان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران گفت: روحیه علو همت در خلف صالح ما وجود داشته و باید آن را میان طلاب بازتاب داد تا بتوانند با این روحیه تا پایان راه سیر کنند.

وی در ادامه افزود: در صورت حفظ روحیه علو همت میان طلاب، پیشرفت‌های علمی چشمگیری حاصل می‌شود و می‌توان شاهد حرکتی به سوی پیشرفت میان طلاب شد.

حجت الاسسلام والمسلمین مروی با بیان این‌که علامه امینی برای تألیف کتاب شریف الغدیر، به دفعات و به هزاران جلد کتاب مراجعه داشته است، اظهار داشت: علو همت، علمای ما را به نتایج بسیار ارزنده‌ای رسانده است.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان این‌که به‌روز بودن در مباحث مختلف علمی یکی از وظایف مهم حوزه‌های علمیه است، تصریح کرد: همواره لازم است که چندین مغز متفکر برای موضوع یابی و طراحی مباحث پژوهشی میان طلاب حوزه علمیه وجود داشته باشد.

وی با اشاره به مباحث چالشی مهم در میان خواهران، خاطرنشان کرد: عده‌ای نخبه از میان طلاب باید در زمینه مباحث بانوان برنامه ریزی کرده و مباحث چالشی در سطح دنیا را رصد کنند.

حجت الاسلام والمسلمین مروی با اشاره به تهمت دشمنان نسبت به بی توجهی شیعیان به حفظ قرآن تأکید کرد: اگر حافظان قرآن را تربیت کینم تا به مفاهیم مسلط شده و در انظار عمومی مطالب را عرضه کنند، بسیاری از مباحثی که علیه شیعه مطرح می‌شود، به صورت شفاف رد خواهد شد.

وی مسأله تهذیب را از موضوعات مهم در حوزه برشمرد و گفت: این مسئله را باید با برنامه‌ریزی و توجه به معنویات، ادعیه و قرآن بهبود بخشید.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به لزوم تربیت مدرس جامع و مطلوب اظهار داشت: کمبود مدرس جامع الشرایط در حوزه‌های علمیه خواهران و برادران یکی از معضلات حوزه بوده و برنامه ریزی در این زمینه وظیفه این نهاد است.

وی با بیان اینکه اساتید در شکوفایی استعدادها و نخبه‌سازی نقش عظیمی دارند، ابراز داشت: استادی که معلومات دارد اما فاقد روش صحیح تدریسی است، نمی‌تواند استاد مطلوب جامعی باشد.

حجت الاسلام والمسلمین مروی در پایان با بیان اینکه حوزه علمیه یک آکادمی علمی صرف نیست تا فارغ‌التحصیلان از مدرک آن استفاده کنند، گفت: حوزه علمیه رسالت شناخت، تبیین و تحقیق در دین، رفع شبهات و پاسخ به سؤالات دینی که همان رسالت انبیا و ائمه است را بر عهده دارد و ما نیز باید مطابق این هدف برنامه‌ریزی کنیم./997/پ202/ج

ارسال نظرات