سیره امیرمؤمنان در شب قدر بهترین الگو برای شب زنده داران
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجتالاسلام سید احمد حسینی خراسانی، استاد حوزه و دانشگاه، در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در جمع عزاداران که با حضور اقشار مختلف مردم در مسجد مقدس جمکران برگزار شد، گفت: ارزش یک شب قدر معادل با هزار ماه است، یعنی فضیلت این شب معادل 84 سال و 4 ماه است و در این شب انسان مورد رحمت و لطف ویژه خداوند قرار گرفته است.
حجتالاسلام حسینی خراسانی اظهار کرد: در احوال برخی از علما آمده است که راه صد ساله را یک شبه پیمودهاند یعنی آنها شبهای قدر را به درستی درک کردهاند و در یک شب به مقام والای معنوی رسیده اند.
استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: انسان در مکتب امام علی(ع) و با ولایتپذیری و پیروی از ایشان به توحید واقعی خواهند رسید و افرادی که اعمال عبادی بدون پذیرفتن ولایت امام علی(ع) را انجام میدهند در مسیر اشتباه گام نهادهاند.
سخنران مسجد جمکران تصریح کرد: در شب قدر قرآن و ملائکه بر امام زمان(عج) نازل خواهد شد؛ بنابراین شب قدر تجلیگاه توحید و امامت، شب بازگشت به سوی خداوند و زیر چتر قرآن قرار گرفتن است.
حجتالاسلام حسینی خراسانی در بخشی دیگر از سخنانش به بیان سیره حکومتی امام(ع) پرداخت و گفت: رهبرانی که ادعای رهبری دینی جهان اسلام را دارند باید حکومت امام علی(ع) را سرمشق کار خود قرار بدهند، کسانی که ادعای جمعیت اسلامی دارند ولی خلاف سیره حکومتی ایشان عمل میکنند، اهل عدالت نیستند.
وی به خطر تکفیرها در جهان اسلام اشاره کرد و تصریح کرد: در این زمان عدهای با کلمه توحید برای اهداف دنیایی و دست یافتن به قدرت نظامی و سیاسی هر گونه جنایت، توهین، تجاوز و قتلعامی را انجام میدهند و بیعدالتی را گسترش میدهند؛ اما در واقع آنها بویی از توحید نبردهاند.
استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: سیره حکومتی امام علی(ع) احقاق حق و اجرای عدالت در جامعه اسلامی بوده است؛ بنابراین رهبران اسلامی باید از سیره حکومتی ایشان پیروی کنند، حکومت کوتاه مدت امام علی(ع) نمونه روشنی برای تمام حکومتهای عدلانه جهان است.
حجتالاسلام حسینی خراسانی به سیره امام علی(ع) در عبادت و بندگی خداوند اشاره کرد و ابراز کرد: سیره عبادت و شبزندهداری شبهای قدر امام علی(ع) الگوی مناسبی برای مؤمنان است.
وی تصریح کرد: منافقان داخلی و دشمنان خارجی نتوانستند حکومت عادلانه امام(ع) را تحمل کنند و امام علی(ع) در زمان حکومتش مورد هجمههای ناجوانمردانه داخلی و خارجی قرار گرفت؛ از این رو توهین و به حرمتی به حضرت به اندازهای زیاد بود که درخواست شهادت از خداوند میکردند./998/پ201/س