۰۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۳۱
کد خبر: ۲۱۴۰۸۴
استاد دانشگاه معارف قرآن و عترت:

سبک زندگی علوی از ویژگی‌های محب علی است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه وجود امام در جامعه را سبب هدایت و نورانیت افراد جامعه عنوان کرد و گفت: در طول تاریخ به هیچ یک از ارزش های اسلامی به اندازه امامت حمله نشده است و این قدر که دشمنان بر مسأله امامت تأکید داشتند، هیچ یک از ارزش های دیگر را مورد هجمه قرار نداده اند.
حضرت علي(ع)

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام محقق، استاد دانشگاه معارف قرآن و عترت شب گذشته در جمع خیرین اصفهان، تولد و شهادت حضرت علی(ع) در کعبه و محراب عبادت را از جمله ویژگی های منحصر به فرد شخصیت این امام همام بر شمرد و گفت: این ویژگی بی نظیر حضرت که به اثبات تمام مورخین نیز رسیده است، نشان از عنایت و لطف ویژه ای که خداوند به حضرت داشتند، دارد.

 

وی از دیگر ویژگی های بی نظیر حضرت را جانباز جان بر کف اسلام عنوان کرد و افزود:‌ حضرت علی(ع) در تمام مدت 23 سال رسالت پیامبر اکرم(ص) در تمام مراحل از همان ابتدا در رکاب پیامبر در جهت یاری اسلام تلاش می کردند و به عنوان وصی و جانشین پیامبر(ص) در محکم ترین سند تاریخ یا همان مسأله غدیرخم به جانشینی پیامبر منصوب شدند.   

 

حجت الاسلام محقق وجود امام در جامعه را سبب هدایت و نورانیت افراد جامعه عنوان کرد و گفت: در کتاب ملل و نحل شهرستانی چنین آمده که در طول تاریخ به هیچ یک از ارزش های اسلامی به اندازه امامت حمله نشده است و این قدر که دشمنان بر مسأله امامت تأکید داشتند، هیچ یک از ارزش های دیگر را مورد هجمه قرار نداده اند.  

 

وی در ادامه افزود: وجود و حضور امام معصوم در جامعه سبب نورانیت و هدایت مردم و جامعه در مسیر مستقیم و رسیدن به هدف متعالی الهی خواهد شد و دشمنان این نکته را به درستی دریافته بودند که با وجود امام معصوم در رأس حکومتی هر جامعه ای دیگر جایی برای آنها باقی نخواهد ماند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه درباره مهم ترین حیله هایی که دشمنان در طول تاریخ برای خدشه دار کردن امامت در نظر مردم انجام دادند، بیان داشت: از جمله مهم ترین حربه های دشمن بعد زمانی میان امامان معصوم با عصر کنونی است، که این مسأله را به عنوان دستاویزی برای دوری مردم از ائمه معصومان قرار دادند.

 

وی در پایان افزود:‌ دشمنان این حربه را این گونه بیان کردند که امامان به خاطر بعد زمانی میان ما و ایشان، از لحاظ سبک و سیاق زندگی با ما متفاوت بودند و ما هیچ گاه نمی توانیم آنها را به عنوان الگو و پیروی از سبک و سیاق آنها در مراحل زندگی قرار دهیم./1306/پ202/ب4

ارسال نظرات