حجتالاسلام والمسلمین مروی:
تمدن امروز غرب مرهون تمدن اسلام است
خبرگزاری رسا ـ معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، تمدن امروز غرب را مرهون تمدن اسلام خواند و گفت: باید با شناخت گذشته و پیشینه فرهنگی اسلام، احساس حقارت و کمبود در برابر فرهنگ غرب را از بین برد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجتالاسلام والمسلمین احمد مروی، معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، صبح امروز، در ادامه سلسله نشست های تخصصی طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبه زدایی دینی در شهرکرد اظهار داشت: سبک زندگی به معنای تمامی شؤون و عرصههایی است که انسان در طول عمر خود با آن مواجهه شده و در ارتباط با آن در مسیر حیات حرکت میکند.
حجتالاسلام والمسلمین مروی با بیان این که سبک زندگی مستقل از تفکر و اندیشه انسان نیست، افزود: ذهنیت انسان بر ارکان زندگی او اثری مستقیم دارد و نماد بیرونی فکر و اندیشه انسان، روش و عمل او در زندگی است.
وی با اشاره به وجود دو نگاه متفاوت به زندگی و ارکان آن تصریح کرد: در اندیشه سکولاریسم که بر اساس نفی دین و شخصی دانستن اعتقادات مذهبی شکلگرفته، دور شدن از ارزشهای دینی و جدا شدن نهادهای حکومت از نهادهای مذهبی مبنای زندگی است.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با بیان این که محور سبک زندگی غربی، انسان و خواستههای دنیایی آن است، یادآور شد: آنان خود را در این تعریف در مرتبه بالاتر قرار داده و به دیگر انسانها نگاهی منفعت طلبانه دارند و آنان را مخدوم خود میدانند.
این مقام مسؤول افزود: قرار دادن انسان به عنوان محور سبک زندگی، جامعه را از اخلاق تهی کرده و آن را به سودجویی و منفعتطلبی سوق میدهد.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، ورود تفکر سکولار در جامعه اسلامی را زمینهساز تسلط فرهنگی، اقتصادی و سیاسی غرب بر مسلمانان دانست و گفت: تغییر در تفکر مسلمانان و دور شدن آنان از مبانی اسلامی راه را برای حضور و سلطه استعمار و بهرهکشی از جوامع اسلامی هموار کرد.
وی دوران قدرت و برتری کلیسا بر جهان غرب را دورانی سیاه در تاریخ بشریت خواند و افزود: آنچه در 10 قرن از حاکمیت دین بر اروپا باقیمانده، نشانگر آن است که دینی تحریفشده از مسیحیت و به دور از حقیقت ذاتی آن بر این جوامع حکمفرما بوده و وجود انواع انجیلها خود از تحریف دین مسیح حکایت دارد.
حجتالاسلام والمسلمین مروی تصریح کرد: به گواهی تاریخ، تمدن امروز غرب مرهون تمدن اسلام است و باید با شناخت گذشته و پیشینه فرهنگی اسلام، احساس حقارت و کمبود در برابر فرهنگ غرب را از بین برد.
وی در ادامه یادآور شد: دومین نگاه به زندگی بشر، نگاه مؤمنانه است که بر مبنای آن دین در همه عرصههای زندگی انسان حضوری مهم و اساسی دارد.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به این که قرآن به عنوان معجزه حضرت محمد(ص) از هرگونه تحریف مصون مانده و خداوند وعده حفظ کتاب آسمانی مسلمانان را داده است، افزود: مهمترین موضوعی که در اسلام به آن سفارش شده و سیره ائمه معصومین نیز بر آن تأکید داشته است، موضوع علم و معرفت افزایی است.
وی گفت: خداوند انسان را جایگاهی بسیار مهم اعطا کرده و وی را به عنوان خلیفه خود بر زمین میداند.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به این که تعبیر خلیفه تنها مختص به آدم نیست و خداوند عنوان خلیفه را برای نوع آدم بیان کرده است، افزود: خداوند انسان را به گونهای خلق کرده است که توانایی و ظرفیت تبدیل شدن به خلیفه او را دارد و در جهت مخالف اگر انسان از معرفت الهی بیبهره بماند از چهار پایان و بلکه از آنان گمشدهتر میشود.
این مقام مسؤول هدف از خلقت انسان را بندگی و عبادت خداوند بیان و تصریح کرد: انسان باید همه امور زندگی خود را بر اساس دستورات الهی و آموزههای دینی تنظیم کند تا به معنای واقعی خداوند را عبادت کند.
حجتالاسلام والمسلمین مروی در پایان یادآور شد: اگر فکر و اندیشه انسان بر مبنای آموزههای دینی و سیره و منش پیامبر(ص) و ائمه معصومین(ع) اصلاح شود، سبک زندگی در جامعه هم اصلاح و اسلامی میشود./9457/پ202/ب2
ارسال نظرات