۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۰:۱۳
کد خبر: ۲۱۶۸۷۲
کارشناس مذهبی:

امام صادق با تبیین معارف تشیع حیات مجددی در کالبد شیعه ایجاد کرد

خبرگزاری رسا ـ رییس اداره تبلیغات اسلامی حاجی‌آباد گفت: امام صادق(ع) با تشکیل حلقات درس و تبیین معارف و مبانی تشیّع، به نشر و تبلیغ اسلام پرداختند، روایات بسیار زیادی را بیان فرمودند و به همین جهت حیات مجددی در کالبد شیعه دمیده شد.
شهادت امام صادق (ع)

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام اسماعیل فؤادیان، رییس اداره تبلیغات اسلامی حاجی‌آباد، به مناسبت فرارسیدن 25 شوال، سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) به ویژگی‌های مکتب جعفری اشاره کرد و گفت مذهب تشیّع مفتخر به نام امام جعفر صادق(ع) بوده و مبانی اعتقادی و فقهی این مذهب مبتنی بر تعالیم حقه صادر شده از زبان آن امام همام و پدران بزرگوار و فرزندان گرامی آن حضرت است.

 

وی با اشاره به تدبیر امام صادق(ع) در دوران انحرافات دینی، بیان کرد: امام صادق(ع) با تشکیل مکتب جعفری و تربیت شاگردان، خدمات علمی و معنوی بسیاری به فرزندان شیعی هدیه کردند.

 

حجت‌الاسلام فؤادیان با بیان اینکه هویت انسان به فکر، اندیشه و فرهنگ انسانی بستگی دارد، تأکید کرد: ائمه معصومان(ع) به‌عنوان هدایتگر افکار مردم جامعه هستند.

 

رییس اداره تبلیغات اسلامی حاجی‌آباد با بیان اینکه عوامل مختلفی از جمله عوامل تاریخی و شرایط زمان زندگانی امام صادق(ع) زمینه را برای نشر معارف اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) فراهم آورده بود، افزود: این عوامل باعث شد تا امام(ع) با تشکیل حلقات درس و تبیین معارف و مبانی تشیّع، به نشر و تبلیغ اسلام پرداخت، روایات بسیار زیادی را بیان فرمودند و به همین جهت حیات مجددی در کالبد شیعه دمیده شد. معارف و احکام شیعه بیش از هر زمانی مطرح شد لذا باعث شدند تا مذهب تشیّع که اعتقاد به ولایت و امامت دوازده جانشین به‌حق پیامبر گرامی اسلام (ص) دارد، به‌عنوان مذهب جعفری شناخته شود زیرا افزون بر تحکیم مبانی آن، عمده احادیث این مذهب از این امام بزرگوار نقل شده است.

 

وی با اشاره به فرا رسیدن ایام شهادت امام جعفرصادق(ع)، بیان کرد: سختی‌ها و مرارت‌های تبلیغی آن امام همام موجب ماندگاری مکتب اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) شد.

 

حجت‌الاسلام فؤادیان یادآور شد: متأسفانه بنی‌عباس شرایط علمی ـ فرهنگی امام صادق(ع) دردوران عمر پر برکتش را تحمل نکرد و عرصه را بر امام تنگ و به خانه امام صادق(ع) حمله کردند و در حقیقت منصور دوانیقی امام(ع) را به شهادت رساند و بشریت را از وجود ارزشمند و نورانی امام صادق (ع) محروم کردند./919/د102/ب4

ارسال نظرات