توصیه اعتقادی عضو جامعه مدرسین به یک چهره اصلاح طلب
حجتالاسلام والمسلمین محمود رجبی، عضو جامعه مدرسین، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا درباره سخنان نجفقلی حبیبی، رئیس سابق شورای هماهنگی اصلاحات و رئیس ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در تهران، در برنامه دیروز امروز فردا در شأن عزاداریهای محرم گفت: صحبتهای آقای حبیبی ادامه صحبتهای دولت اصلاحات است که قیام امام حسین(ع) را نزاع قبیلهای میخواندند و این عقائد و تفکرات ناشی از عدم شناخت و معرفت از فرهنگ غنی شیعه و اهل بیت طاهرین(ع) است.
استاد حوزه علمیه قم در ادامه افزود: اگر آقای حبیبی یک روایت را درباره امام حسین(ع) و ارزش عزاداری برای حضرت، خوانده بود هرگز این حرف فضیح و مبتذل را نمیزد.
حجتالاسلام و المسلمین رجبی با اشاره به سخنان امام خمینی(ره) درباره امام حسین(ع) خاطر نشان کرد: امام خمینی(ره) عزاداریهای محرم و صفر را تنها عامل زنده ماندن اسلام میدانست و تأکید داشتند که عزاداریهای محرم به همان شکل سنتی خود برگزار شود.
وی با توصیهای به همفکران آقای حبیبی ادامه داد: من به ایشان و همه همفکران و هم حزبان ایشان توصیه میکنم که در مقابل اهل بیت طاهرین به خصوص امام حسین(ع) قرار نگیرند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ابراز داشت: من از همه مراجع فرهنگی و قضایی و مردمی میخواهم که در مقابل این حرفهای سخیف سکوت نکنند و به این مسأله رسیدگی جدی کنند.
وی در ادامه افزود: باور کردنی نیست که یک شخص که خود را تحصیل کرده میداند تا این اندازه دور از فرهنگ دینی و واقعیتهای جامعه باشد.
حجتالاسلام و المسلمین رجبی در پایان با در خواستی از مسؤولان صدا و سیما گفت: مسؤولان صدا و سیمای جمهوری اسلامی باید با دقت بیشتری مهمانان برنامههای خود را دعوت کنند و اگر کسی نه سابقه مقاومت و نه سابقه انقلابی چه نیازی دارد که فقط به خاطر داشتن یک پست موقت اجرایی نه چندان مهم جلوی دوربین بیاید.
گفتنی است، نجفعلی حبیبی هفته گذشته در برنامه دیروز امروز فردا گفت:«شما سالانه برای بعضی چیزها چقدر خرج میکنید؟ در همین ایام عاشورا چقدر پول خرج میشود؟ بازده فرهنگیاش چقدر است؟ دو شب گریه میکنند و بعد میروند»!
حسین شریعتمداری، مدیر مسؤول کیهان نیز چند روز قبل در واکنش به سخنان این چهره اصلاح طلب در یادداشتی آورده است: اکنون باید از آقای نجفقلی حبیبی پرسید که در اظهارات خود از کدام «فرهنگ» و «بازده فرهنگی» سخن گفتهاید؛ آیا عزاداری برای سیدالشهداء علیهالسلام، و زنده نگهداشتن یاد و خاطره واقعه کربلا و رخداد عاشورا به معنا و مفهوم پاسداشت فداکاری و ایثار در راه خدا، مقاومت و ایستادگی در برابر زورگویی دیکتاتورها، ایثار و از خودگذشتگی برای تأمین سعادت انسانها و حفظ استقلال و آزادگی آنها نیست؟! اگر این همه که فقط اندکی از دستاوردهای عزای حسینی(ع) است، «فرهنگ» نیست، بفرمائید از نظر جنابعالی «فرهنگ» چیست؟! البته پیش از این نیز همحزبیهای مشارکتی شما فرهنگ شهادت را خشونتطلبی معرفی کرده و شهادت اباعبداللهالحسین(ع) و یارانش را نتیجه طبیعی! خشونت جد بزرگوارشان رسول خدا(ص) در جنگهای بدر و احد دانسته بودند بنابراین، امروزه که مردم مسلمان و عاشورایی این مرز و بوم در مقابل زورگوییها و جنایات حامیان تابلودار فتنهگران 88 ایستادهاند، دور از انتظار نبوده است که افرادی، از فرهنگ حسینی(ع) که انگیزهآفرین ملت است عصبانی باشند! همان حامیان و مدیران بیرونی که دفاع و حمایت از اصحاب فتنه در مقابل نظام اسلامی ایران را «هدف استراتژیک» خود میدانستند (اوباما) و همانها که از همحزبیهای مدعی اصلاحات شما - ونه همه آنها - باعنوان «بزرگترین سرمایه اسرائیل در ایران» یاد میکردند (نتانیاهو) و آنانی که دلارهای نفتی را سخاوتمندانه به پای آنها میریختند تا به ساحت مقدس امام حسین علیهالسلام اهانت ورزند و نمازگزاران ظهر عاشورا را سنگباران کنند! مسجد آتش بزنند و... در همان حال، خود را «مردمان خداجوی»! معرفی کنند. /1329/ت302/س