۳۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۹
کد خبر: ۲۱۷۲۲۹
مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی:

دولت هیچ کمکی به بازسازی مساجد زلزله زده ارسباران نکرده است

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی، گفت: هر وقت صحبت از اعتبارات برای احداث مسجد می شود، بحث کمک های مردمی مطرح می شود، خود مردم در شرایط فعلی به سختی زندگی خود را تأمین می کنند.
حجت الاسلام سيدشهاب الدين حسيني، مديرکل اوقاف و امور خيريه استان آذربايجان شرقي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام سیدشهاب الدین حسینی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی، شب گذشته در همایش ائمه جماعات مساجد تبریز اظهار داشت داشت: در اواخر دولت دهم و اوایل دولت یازدهم، مساجد مورد کم مهری قرار گرفتند.


وی با بیان این‌که حکومت اسلامی به همان اندازه که در تأمین معیشت مردم وظیفه دارد، در دفاع از باورهای فکری و اعتقادی نیز رسالت مهمی بر عهده دارد، گفت: بودجه عمرانی ورزش استان آذربایجان شرقی در سال جاری، 120 میلیارد تومان است، در مقابل بودجه عمرانی مساجد یک میلیارد تومان است.


حجت الاسلام حسینی با اشاره به این‌که بیش از 7 هزار مسجد در آذربایجان شرقی وجود دارد که سال گذشته تنها 20 درصد بودجه مذکور تأمین شد، گفت: سال گذشته 104 میلیون تومان بودجه برای مساجد تبریز اختصاص پیدا کرد، ضمن این‌که بعد از زلزله ارسباران، هیچ کمکی از سوی دولت برای بازسازی مساجد این منطقه نشده است.


مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: تنها 2 میلیارد تومان از سوی اوقاف و 2 میلیارد تومان نیز خارج از ساختار دولتی تأمین و مابقی اعتبارات احداث و بازسازی مساجد توسط مردم هزینه شده است. متأسفانه هر وقت صحبت از اعتبارات برای احداث مسجد می شود، بحث کمک های مردمی مطرح می شود، خود مردم در شرایط فعلی به سختی زندگی خود را تأمین می کنند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار تعامل، وحدت و همگرایی ائمه جماعات، هیأت امنا و انجمن های اسلامی مساجد شد و اظهار داشت: مسجد محلی برای حرکت و رشد فکری و فرهنگی و برای به کمال رسیدن انسان و محل عبودیت و بندگی است.


مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی مسجد را محل ترویج فرهنگ قرآن و عترت و اهل بیت(ع) دانست و گفت: مهم ترین مسایل اجتماعی و فرهنگی در مسجد بیان می شود، در حقیقت مسجد محل فعالیت های سیاسی و مهم ترین مرکز سیاسی جهان اسلام است.


وی با بیان این‌که تمامی برنامه های فرهنگی کشور باید با محوریت مساجد طرح‌ریزی شوند، افزود: زمانی فرهنگسراهای کذایی در خارج از مساجد بنا شدند تا جوانان را از مسجد دور کنند، در صورتی که اصول نظام اسلامی این نیست، بلکه تربیت انسان و رسیدن به کمال است، نه اینکه از صبح تا شام جوانان را گردهم آورده و مشغول کند.


حجت الاسلام حسینی کارکرد فرهنگی، تربیتی، عبودیتی، سیاسی و اجتماعی مساجد را مورد تأکید قرار داد و گفت: جذب جوانان به مساجد باید در اولویت برنامه های متولیان امور مساجد قرار گیرد، چراکه هدف اصلی دشمن در حال حاضر جدایی میان روحانیت و جوانان و مساجد است./935/پ203/ب4

ارسال نظرات