۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۳
کد خبر: ۲۱۷۶۰۹
استاد حوزه علمیه کرمان:

طلاب برای عالم شدن تنها به برنامه‌های آموزشی حوزه اکتفا نکنند

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه کرمان، گفت: برای عالم شدن نباید منتظر نظام آموزشی شد زیرا تا خود طلبه تلاش نکند نمی تواند دانسته ای از معارف اهل بیت کسب کند.
حجت الاسلام مهدي دسترنج استاد حوزه علميه کرمان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام مهدی دسترنج استاد حوزه علمیه کرمان صبح امروز در جمع طلاب مدرسه محمودیه با اشاره به شروع سال تحصیلی، گفت: هدف از برپایی حوزه های علمیه را می توان از حدیث معروف ثلقین جویا شد؛ دو یادگار پیامبر اسلام کتاب قرآن و عترت بزرگوار پیامبر هستند که فهمیدن کلام و اندیشه های این دو ثقل را می توان فلسفه تشکیل حوزه های علمیه نام برد.
 
وی در ادامه افزود: دروسی که طلاب خود را مشغول به فراگیری آن ها می کنند مقدمه ای برای بهتر فهمیدن معارف اهل بیت(ع) و کلام قرآن است و تمامی دروس حوزه چنین هدفی را دنبال می کنند تا راهی برای فراگیری اندیشه های ائمه اطهار(ع) و تفسیر کلام الهی فراهم کنند.
 
این کارشناس امور دینی عنوان کرد: پرداختن بیش از اندازه به دروس حال حاضر حوزه های علمیه سبب در حاشیه رانده شدن تفسیر قرآن و معارف اهل بیت شده است؛ بزرگ ترین ضعف نظام آموزشی حوزه های علمیه محدود کردن طلاب به دروس مقدماتی مانند فقه و ادبیات عرب و دیگر دروس است به طوری که از فراگیری تفسیر قرآن و کلام اهل بیت غافل می شوند.
 
وی ادامه داد: به گفته علمای بزرگ شیعه، روایات اهل بیت و قرآن کریم سرشار از اندیشه های نهفته بوده که هر چه انسان در اعماق آن به جست و جو بپردازد دانش و معرفت بیشتری نصیب وی خواهد شد.
 
این استاد حوزه علمیه با بیان اهمیت تلاش طلاب در فراگیری لازمه های دانش طلبگی، گفت: طلاب می بایست تلاشی برای فراگیری بهتر دروس انجام دهند تا در این دریای بی ساحل معارف قرآن و عترت گوهرهای بیشتری را شامل حال خویش کنند؛ برای عالم شدن نباید منتظر نظام آموزشی شد زیرا تا خود طلبه تلاش نکند نمی تواند دانسته ای از معارف اهل بیت کسب کند.
 
وی افزود: طلاب سطح مقدماتی می بایست هر روز 20 دقیقه از وقت خود را برای مطالعه تفسیر و 10 دقیقه را نیز برای مطالعه احادیث اختصاص دهند و همیشه به این مطالعه خود مقید باشند؛ مطالعه مداوم تفسیر و حدیث در طول زمان معارف سرشاری را در اختیار طلاب قرار می دهد و از همه مهم تر در تقوای آن ها را افزایش می دهد./9704/پ202/ب4
ارسال نظرات