۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۱
کد خبر: ۲۱۷۸۱۲

نگارش موسوعه اصحاب اهل‌بیت آغاز شد

خبرگزاری رسا ـ مدیر گروه دانشنامه صحابه پژوهشکده باقرالعلوم علیه‌السلام گفت: نگارش موسوعه اصحاب اهل بیت علیهم‌السلام در سال جاری آغاز شده است.
 اهل‌بيت عليهم‌السلام
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام، عبدالرضا عسگری، مدیر گروه دانشنامه صحابه پژوهشکده باقرالعلوم علیه‌السلام با اشاره به وظیفه اصلی این گروه در سال جاری گفت: تحقیق در شرح حال اصحاب اهل‌بیت علیهم‌السلام به یاری خداوند متعال در سال 1393 آغاز شده است و تاکنون کارهای مقدماتی مثل تحقیق و استخراج اسامی و جلسات کارشناسی با آیت‌الله یوسفی غروی انجام شده و تقریبا لیست حرف الف آماده و به زودی انشاءالله سفارش مقالات آغاز خواهد شد.
 
وی ادامه داد: این کتاب ارزشمند در 10 مجلد آماده خواهد شد و اصحاب و یاران ائمه به استثنای امام علی و امام حسین علیهم السلام مورد بررسی و کنکاش قرار گرفته و به سبک و سیاق دائره المعارف صحابه پیامبر نوشته خواهد شد. قطعا در این کار ارزشمند از محققین سطح 3 و 4 کارشناسی ارشد و دکتری بهره گرفته خواهد شد.
 
مدیر گروه دانشنامه صحابه پژوهشکده باقرالعلوم علیه‌السلام افزود: در پی برگزاری مراسم رونمایی از کتاب دایره المعارف صحابه پیامبر صلی‌الله علیه و آله که در عصر روز چهارشنبه 28 فروردین ماه سال 1392 در تهران برگزار شد؛ اقبال بسیار زیادی به این مجموعه صورت گرفت تا آنجا که چاپ اول این مجموعه به اتمام رسیده و بزودی چاپ دوم این کتاب ارزشمند از سوی انتشارات چاپ و نشر بین‌الملل ارائه خواهد شد.
 
عسگری خاطر نشان کرد: با توجه به رشد روز افزون نرم افزارهای اندرویدی دو مقاله حضرت زهرا و ابوطالب علیهم السلام بزودی آماده و به علاقه‌مندان ارائه می شود.
 
وی با اشاره به برگزاری نشست‌های علمی این گروه بیان داشت: در سال گذشته، نشست علمی نقش سلفی‌ها در سقوط بغداد و نقش خواجه نصیرالدین طوسی در گسترش اسلام با حضور استاد نجم‌الدین طبسی و نشست علمی مؤسس شیعه پیامبراعظم صلی‌الله علیه و آله یا امام صادق علیه‌السلام با حضور استاد حسین رجبی برگزار شد.
 
مدیر گروه دانشنامه صحابه پژوهشکده باقرالعلوم علیه‌السلام تصریح کرد: همچنین نشست واکاوی علمی شبهات شبکه های ماهواره ای و سایت ها مربوط به حضرت ابوطالب پدر امیرمؤمنان امام علی علیه‌السلام با حضور استاد نجم الدین طبسی در خرداد ماه سال 1393 برگزار شد.
 
عسگری در ادامه افزود: مجموعه نشست های تخصصی این گروه در قالب یک دی وی دی با عنوان «حقیقت» آماده شده که شامل فیلم، عکس و متن نشست‌های علمی این گروه است که علاقه‌مندان می توانند آن را از دفتر پژوهشکده تهیه کنند./907/د102/ی
ارسال نظرات