۰۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳
کد خبر: ۲۱۸۳۱۶
معاون فرهنگی پژوهشی تبلیغات اسلامی قم:

برنامه رسانه‌های بیگانه به تأخیر ازدواج دامن می‌زند

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی پژوهشی تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به القای مطالب ناصحیح به وسیله رسانه های بیگانه، اظهار داشت: یکی از این مسائل، ترویج بحث تأخیر در ازدواج است که اگر افراد جامعه تحت آموزش های صحیح دینی قرار بگیرند می توانند با این توطئه دشمن مقابله کنند.
حجت الاسلام محمود نجاريان زاده

حجت الاسلام محمود نجاریان زاده، معاون فرهنگی پژوهشی تبلیغات اسلامی استان قم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به این که انقلاب اسلامی احیا کننده ارزش های اصیل اسلامی است، گفت: ارزش نهادن به فعالیت های بانوان بخصوص در حوزه های علمی و تخصصی مربوط به زنان از ثمرات مهم انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به نقش تأثیرگذار زنان بر محیط خانواده، ابراز داشت: مردان غیوری که در عرصه های مختلف اجتماعی مشاهده می شوند در دامان زنانی با اندیشه و پاک رشد پیدا کرده اند که نمونه بارز آن دفاع مقدس هشت ساله جوانانی بود که از دامان پاک این بانوان پرورش یافته بودند.

معاون فرهنگی پژوهشی سازمان تبلیغات اسلامی استان قم با اشاره به القای مطالب ناصحیح به وسیله رسانه های بیگانه، اظهار داشت: یکی از این مسائل، ترویج بحث تأخیر در ازدواج است و اگر افراد جامعه تحت آموزش های صحیح دینی قرار بگیرند می توانند با این توطئه دشمن مقابله کنند.

وی با بیان این که روح و روان انسان است که ارزش را می پذیرد، افزود: روح و روان مرد و زن می تواند پذیرای ارزش ها باشد همان گونه که در قرآن کریم آمده است «إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ» یعنی ملاک به دست آوردن تقوا مرد یا زن بودن نیست بلکه روح انسان چه مرد باشد چه زن این قابلیت را دارد که ارزش ها را قبول کند.

حجت الاسلام نجاریان زاده با اشاره به ضرورت شناخت ابعاد شخصیتی حضرت فاطمه معصومه(س)، بیان داشت: علم حضرت یکی از ویژگی های مهم شخصیت ایشان است که حضرت را به مجاهدی نستوه و جهادگری که مدافع ولایت است بدل کرده است؛ همچنین زهد، تقوا و عفاف حضرت از ویژگی های مهم دیگر شخصیت ایشان است.

وی با اشاره به بعد علمی حضرت فاطمه معصومه(س)، خاطرنشان کرد: روزی عده ای برای یافتن پاسخ برخی پرسش ها به درب خانه امام موسی بن جعفر(ع) آمدند و به علت عدم حضور ایشان، حضرت فاطمه معصومه(س) به صورت مکتوب پاسخ سؤال آنها را دادند؛ هنگامی که برمی گشتند خدمت امام موسی بن جعفر(ع) رسیدند و سوال ها را به ایشان نشان دادند و حضرت، سوال ها و پاسخ هرکدام را مشاهده می کردند و می فرمودند فداها ابوها، پدرت به فدای تو./1330/ت302/س

ارسال نظرات